Withings BeamO: Έλεγχος της υγείας σου από το σπίτι με ένα gadget [CES 2024]

Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον gagdet στο CES 2024, αυτή τη φορά από τη Withings, η οποία έχει φτιάξει το όνομα της όλα αυτά τα χρόνια χάριν στις δημιουργίες της που αφορούν την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και της ευεξίας των χρηστών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Withing BeamO, μια compact συσκευή για κάθε σπίτι που προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να εκτελεί όποτε το επιθυμεί ένα μίνι checkup για 4 δείκτες της υγείας του. Το Withings BeamO λειτουργεί ουσιαστικά σαν θερμόμετρο, οξύμετρο, στηθοσκόπιο και αισθητήρας για εκτέλεση ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG).

Το BeamO είναι μια επαναστατική συσκευή πολλαπλών μετρήσεων. Κάποτε, η θερμοκρασία του σώματος ήταν το μοναδικό τεστ υγείας που μπορούσε να πραγματοποιηθεί τακτικά στο σπίτι. Το BeamO θα φέρει επανάσταση στη μέτρηση των βασικών ζωτικών σημείων που πραγματοποιούνται από την άνεση του σπιτιού μας. Αυτά τα κρίσιμα δεδομένα θα παρέχουν μια ουσιαστική επισκόπηση της συνολικής υγείας και θα προειδοποιούν για πιθανές ανησυχητικές καταστάσεις. Αντί να μετρούνται αυτά τα στατιστικά στοιχεία μερικές φορές το χρόνο σε κλινικό περιβάλλον, θα είναι δυνατή η καθημερινή τους αξιολόγηση. Το BeamO θα είναι το θερμόμετρο του μέλλοντος, παρέχοντας τη δυνατότητα αξιολόγησης της θερμοκρασίας και παρατήρησης της κατάστασης της καρδιάς και των πνευμόνων.

Σύμφωνα με την Withings, η νέα συσκευή υγείας 4-σε-1 θα ολοκληρώνει τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος, της καρδιάς και της υγείας των πνευμόνων σε λιγότερο από ένα λεπτό. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει "πιθανό πυρετό και λοίμωξη και θα αναγνωρίζει πιθανά καρδιαγγειακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της κολπικής μαρμαρυγής (AfiB) (κατόπιν έγκρισης από τον FDA)”.

Όλα τα δεδομένα που συλλέγει το BeamO θα συγχρονίζονται φυσικά με την εφαρμογή Withings, η οποία υποστηρίζει πλέον την παρακολούθηση, τη λήψη ειδοποιήσεων και την καταγραφή της φαρμακευτικής αγωγής.

Το Withings BeamO θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε τιμή $249.

[Withings]

Loading