Κυριάρχησε σε πωλήσεις το Xbox την Black Friday έναντι των PlayStation 3 και Wii U

New PlayStation 3

H Sony ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά τη διάρκεια της Black Friday στις ΗΠΑ (ημέρα μεγάλων εκπτώσεων σε ολόκληρη τη χώρα) την προηγούμενη βδομάδα πουλήθηκαν περισσότερα από 525.000 PlayStation 3 και 160.000 PlayStation Vitas!

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι πωλήσεις για τις συνδρομές PlayStation Plus αυξήθηκαν 259 τοις εκατό σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι! «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις πωλήσεις της Black Friday, ειδικότερα με την εκπληκτική αποδοχή των PS3 και PS Vita bundles», δήλωσε ο CEO της Sony America.

Στο «αντίπαλο στρατόπεδο» η Microsoft κατέγραψε πάνω από 750.000 πωλήσεις για το Xbox 360 το ίδιο διάστημα φέρνοντας αναμφίβολα πολλά χαμόγελα στο Redmond αφού ουσιαστικά κυριάρχησαν στο χώρο των παιχνιδοκονσολών. Ο αριθμός αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός αν αναλογιστούμε ότι το Xbox 360 βρίσκεται αρκετά χρόνια στην αγορά έχοντας ανταγωνισμό από το νέο Wii U της Nintendo που, όμως, δεν τα πήγε καθόλου καλά σημειώνοντας πωλήσεις της τάξης των 400.000 κομματιών.

[via Polygon, Ubergizmo]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Gadgets, Gaming, Microsoft, Nintendo, Sony. Bookmark the permalink.