Xbox Series S: Το backwards compatibility δεν θα βελτιώνει τα games του Xbox One X

Δεν χώρα αμφιβολία ότι τα φώτα έχουν πέσει περισσότερα στα high-end μοντέλα των νέων παιχνιδοκονσολών (βλ. Xbox Series X και PlayStation 5), παρόλα αυτά, η ιδιαίτερα επιθετική τιμολόγηση της Microsoft για το Xbox Series S έστρεψε το ενδιαφέρον και στο υποδεέστερο μοντέλο.

Ήδη έχουμε μάθει τις τεχνικές προδιαγραφές του Xbox Series S, παρόλα αυτά, η Microsoft δεν αρνήθηκε να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τις δυνατότητες που θα φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο. Η σημαντικότερη όλων αφορά το backwards compatibility, δηλαδή τη συμβατότητα με τα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς Xbox, με τη Microsoft να επιβεβαιώνει ότι δεν θα προσφέρει τις αναβαθμίσεις που είδαμε στα games στο Xbox One X, αλλά θα δούμε βελτίωσει σε σύγκριση με τα games που τρέχει το Xbox One S.

Αυτή η αδυναμία του Xbox Series S οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει λιγότερη μνήμη σε σύγκριση με το Xbox One X. Παρόλα αυτά, η εταιρεία υποσχέθηκε πως θα δούμε βελτιωμένα γραφικά, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, Auto HDR και υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης των καρέ σε σύγκριση με τα παιχνίδια του Xbox One S.

Υπενθυμίζουμε ότι το Xbox Series S είναι σχεδιασμένο να τρέχει τα νέας γενιάς παιχνίδια σε ανάλυση 1440p στα 60fps (υποστηρίζει 4K upscaling και 120fps σε ορισμένες περιπτώσεις) και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2020 σε τιμή €299.

[via]

Loading