Xbox Series X Fridge: Η Microsoft αυτοτρολάρεται και κατασκευάζει ψυγείο Xbox!

Η Microsoft έχει τη διάθεση να αυτοτρολαριστεί, αφουγκράζεται τις αντιδράσεις των gamers για τον σχεδιασμό του Xbox Series X και λανσάρει επίσημα το δικό της…ψυγείο με θέμα τη νέα παιχνιδοκονσόλα, βρίσκοντας έτσι ακόμη έναν τρόπο προώθησης ενόψει του λανσαρίσματος της 10ης Νοεμβρίου 2020.

Το Xbox Series X Fridge με ύψος 2m και βάρος περίπου 200kg διαθέτει το logo του Xbox στην πρόσοψη, το οποίο φωτίζεται, ενώ ακούγεται ο κλασικός ήχος της έναρξης όταν ανοίγεις την πόρτα και ο εσωτερικός φωτισμός είναι σε πράσινο χρώμα.

Η εταιρεία κοστολογεί το Xbox Series X Fridge στα $499, αλλά δεν θα προχωρήσει στην πώληση του μέσω εμπορικών καταστημάτων. Αντ’ αυτού, η Microsoft τρέχει έναν διαγωνισμό για να το κληρώσει σε κάποιον τυχερό στις 4 Νοεμβρίου 2020 και ήδη έχει δώσει ένα από αυτά στον διάσημο ράπερ Snoop Dogg.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading