Xbox Series X: Κυκλοφορεί το Νοέμβριο, πιθανότατα στις 6 του μηνός

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για τις νέες παιχνιδοκονσόλες των Sony και Microsoft, με την τελευταία να επιβεβαιώνει ότι το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Νοέμβριο, χωρίς να δώσει ακριβή ημερομηνία. Παρόλα αυτά, βγήκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από εμπορικό κατάστημα, η οποία μας δείχνει το κουτί του τηλεχειριστηρίου και έρχεται με την οδηγία “να μην πωληθεί πριν τις 6 Νοεμβρίου 2020”.

Αυτή θα μπορούσε να είναι κάλλιστα η ημερομηνία κυκλοφορίας και του Xbox Series X, αλλά μέχρι να έχουμε επίσημη τοποθέτηση από τη Microsoft θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας. Το σίγουρο είναι ότι σε τρεις μήνες ξεκινά η νέα εποχή για το Xbox και περιμένουμε πλέον να μάθουμε την τιμή, αλλά και τη Sony να προχωρήσει σε αντίστοιχες εξαγγελίες.

Να σημειωθεί ότι στις δύο προηγούμενες γενιές του Xbox, Xbox 360 και Xbox One, η Microsoft είχε ανοίξει τις προπαραγγελίες μέσα στο καλοκαίρι του έτους που κυκλοφόρησαν (22 Νοεμβρίου 2005 και 22 Νοεμβρίου 2013 αντίστοιχα), ωστόσο, φέτος τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία COVID-19 ίσως έχουν ανατρέψει τα σχέδια της.

[via]

Loading