Xbox Series X: Θα τρέχει χιλιάδες παιχνίδια των προηγούμενων Xbox με προσθήκη HDR και έως 120fps!

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι τόσο το Xbox Series X, όσο και το PlayStation 5, θα είναι πανίσχυρες παιχνιδοκονσόλες. Η μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο πλευρών θα δοθεί κυρίως στο θέμα του περιεχομένου, δηλαδή ποια παιχνίδια θα προσφέρονται στο καθένα, αλλά και στη δυνατότητά τους να τρέχουν τίτλους των προηγούμενων γενεών τους.

Η Microsoft έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος στο δεύτερο σκέλος και ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, κ. Phil Spencer, τόνισε αρκετές φορές τους προηγούμενους μήνες πως το Xbox Series X θα έχει υποστηρίζει χιλιάδες παιχνίδια των προηγούμενων τριών εκδόσεων της παιχνιδοκονσόλας, διότι το backwards compatibility είναι προτεραιότητα για την εταιρεία.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, ήρθε η σειρά του κ. Jason Ronald, Director of Program Management του Xbox Series X, να ενημερώσει το κοινό μέσα από το επίσημο blog για τα σχέδια τους επάνω στο κομμάτι του backwards compatibility. Το Xbox Series X θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια του Xbox One και όλα τα παιχνίδια των Xbox 360 και Xbox που ήταν διαθέσιμα μέσα από το ομώνυμο πρόγραμμα της Microsoft. Όλοι αυτοί οι τίτλοι θα τρέχουν σημαντικά πιο γρήγορα λόγω του νέου hardware στη νέα παιχνιδοκονσόλα, θα υποστηρίζουν τη λειτουργία Quick Resume και επιπλέον, σε ορισμένα από αυτά θα προστεθεί αυτόματα HDR και υψηλότερα frame rates (έως 120fps)!

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Xbox Series X μέσα στον Ιούνιο, μιας και σύντομα θα έχουμε την απάντηση της Sony για τα παιχνίδια του PlayStation 5.

[Xbox]

Loading