Xiaomi 14 Pro: Πρώτη ματιά στην εμφάνιση του, φήμες για παρουσίαση στις 27 Οκτωβρίου

Προτού ακόμα πέσει η σκόνη από την παρουσίαση των Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro, έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται οι διαρροές για την επόμενη γενιά ναυαρχίδων της εταιρείας. Ήδη ακούγεται έντονα πως η σειρά Xiaomi 14 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 Οκτωβρίου 2023 και θα είναι τα πρώτα με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen3, ενώ ο γνωστός και πολύ έγκριτος leakster OnLeaks αποκαλύπτει τα πρώτα renders του Xiaomi 14 Pro!

xiaomi-14-pro-leaked.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, το Xiaomi 14 Pro αναμένεται με την ίδια φιλοσοφία στον σχεδιασμό, δηλαδή ένα μεγάλο camera module στο πίσω μέρος και οθόνη με ελάχιστα bezels και οπή κεντρικά επάνω στην πρόσοψη. Οι φήμες λένε, όμως, ότι θα διαθέτει μικρότερη οθόνη 6.6’’ αντί 6.73’’ του Xiaomi 13 Pro.

xiaomi-14-pro-leaked-1.jpg

Κατά τ’ άλλα, το Xiaomi 14 Pro φαίνεται ότι θα διαθέτει flat μεταλλικό περίγραμμα με τα volume και power buttons στην δεξιά πλευρά, την αριστερή πλευρά κενή, μόνο ένα ηχείο στο επάνω μέρος και τις υποδοχές USB-C, SIM card slot, μικρόφωνο και ηχείο στο κάτω μέρος. Επίσης, ο OnLeaks ισχυρίζεται πως το πάχος του θα είναι 8.7mm και θα φτάνει έως τα 13.1mm λόγω του camera module.

xiaomi-14-pro-leaked-3.jpg



Σε περίπτωση που επαληθευτεί η ημερομηνία παρουσίασης, θεωρούμε βέβαιο πως θα προκύψουν πολλές διαρροές μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση των Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro.

[via]

Loading