Xiaomi Mi 11 και Xiaomi Mi 11 Pro σε μια πρώτη φωτογραφία

Οι ενδείξεις για την αρκετά πιο πρόωρη παρουσίαση της σειράς Xiaomi Mi 11 έχουν αρχίσει να πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς η εταιρεία έχει αποσύρει ήδη το Xiaomi Mi 10 Pro από τα επίσημα καταστήματα της και ενδεχομένως “τρέχει” και αυτή να προλάβει να βγάλει στην αγορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη νέα ναυαρχίδα της.

Ήδη ήρθε στη δημοσιότητα και μια πρώτη φωτογραφία των δύο εκδόσεων από έναν γνωστό leakster στην Κίνα, όπου υποτίθεται πως βλέπουμε τα Xiaomi Mi 11 και Xiaomi Mi 11 Pro, ενώ ο ίδιος αναφέρει πως θα τα δούμε στο τέλος του έτους. Δεν αποκλείεται όντως να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση τους στα τέλη Δεκεμβρίου για την αγορά της Κίνας και να ακολουθήσει το παγκόσμιο λανσάρισμα τους τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι στιγμής κρατάμε μικρό καλάθι.

Από τη φωτογραφία, αν υποθέσουμε ότι είναι αληθινή, παρατηρούμε πως το Xiaomi Mi 11 διαθέτει flat panel και το Mi 11 Pro κυρτό, ωστόσο, αμφότερα διαθέτουν οπή κεντρικά επάνω για τον αισθητήρα της εμπρόσθιας selfie κάμερας. Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μπορούμε να περιμένουμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 875 που θα ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ φημολογείται πως θα αντικατασταθεί ο 13MP αισθητήρας της πίσως κάμερας με τον ultrawide φακό με έναν 48MP (ο κύριος αισθητήρας λογικά θα παραμείνει στα 108MP). Οι οθόνες πιθανότατα θα έρθουν με υψηλό ρυθμό ανανέωσης εικόνας και η μπαταρία με ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading