Xiaomi Mi Band 2: Το νέο fitness tracker της εταιρείας με οθόνη OLED σε απίστευτα χαμηλή τιμή

xiaomi-mi-band-2

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα το Mi Band 2, ένα νέο fitness band που έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η τιμή του για την αγορά της Κίνας θα είναι μόλις 149 yuan ή περίπου €20. Εμείς, πάντως, μπορούμε να το προμηθευτούμε από το κατάστημα Geekbuying, το οποίο δέχεται προπαραγγελίες στην τιμή των €36.27.

Το Xiaomi Mi Band 2 έρχεται με οθόνη OLED 0.42'', μια σημαντική προσθήκη αν αναλογιστεί κανείς ότι στην προηγούμενη γενιά υπήρχαν απλά 3 φωτάκια LED και ένα στρόγγυλο home button. Έτσι, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την ώρα, αλλά και την καταμέτρηση των βημάτων και των καρδιακών παλμών χωρίς να χρειάζεται το smartphone του.

Αν το συνδέσει μέσω Bluetooth 4.0 με το smartphone, τότε θα μπορεί να παρακολουθεί ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και υπενθυμίσεις από third-party εφαρμογές, άρα η κοινότητα των developers θα έχει αρκετή δουλειά για να το εμπλουτίσει με περισσότερες λειτουργίες.

Η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP67 (αντοχή σε νερό και σκόνη), ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 20 ημερών!

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ.

[via]

 

Loading