Xiaomi Mi Box 4S Pro: Επίσημα το πρώτο set-top box με υποστήριξη 8K

Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε η αποκάλυψη του Xiaomi Mi Box 4S, με ελάχιστες διαφορές σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά η εταιρεία επιστρέφει σήμερα με την έκδοση Mi Box 4S Pro που φέρνει για πρώτη φορά την υποστήριξη αναπαραγωγής περιεχομένου ανάλυσης 8K σε set-top συσκευή.

Το Xiaomi Mi Box 4S Pro προσφέρει, επίσης, υποστήριξη HDMI 2.1, 2GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό σύστημα MIUI for TV και δυνατότητα διαχείρισης με φωνητικές εντολές, ωστόσο, δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (π.χ. υποδοχές, επεξεργαστής).

Η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου 2020 στην Κίνα σε τιμή 399 yuan (περίπου €51). Δεν έχει γίνει γνωστό εάν και πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, ωστόσο, περιμένουμε πως όταν συμβεί αυτό θα έρθει με λειτουργικό σύστημα Android TV.

xiaomi-mi-box-4s-pro-poster.jpg


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading