Xiaomi Mi Box S: Με υποστήριξη 4K HDR, Android 8.1 και τηλεχειριστήριο Google Assistant σε πολύ καλή τιμή

Τα TV boxes της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Από το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει το κοινό και κάθε χρόνο επιστρέφει με ακόμα περισσότερες βελτιώσεις, χωρίς να ξεφεύγει στην τιμή.

Η φετινή αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το Xiaomi Mi Box S, το οποίο έρχεται με quad-core επεξεργαστή (πυρήνες Cortex-A53), επεξεργαστή γραφικών Mali 450 GPU, 2GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο, κεραία WiFi 802.11ac, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, έξοδο S/PDIF και υποδοχή USB 2.0 για σύνδεση εξωτερικής μονάδας δίσκου ή τηλεχειριστηρίου κλπ.. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα ήχου DTS και Dolby Digital Plus και αναπαραγωγή περιεχομένου ανάλυσης 4K HDR, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη την τεχνολογία Chromecast για streaming υλικού απευθείας από το smartphone ή το tablet.

Αρκετά χρήσιμο είναι και το νέο τηλεχειριστήριο που έρχεται στο κουτί. Περιλαμβάνει κουμπί που σου εμφανίζει άμεσα στην τηλεόραση όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές, ξεχωριστό κουμπί για άμεση μετάβαση στο Netflix, αλλά και ενσωματωμένο ψηφιακό βοηθό Google Assistant.

Θα το βρείτε σε τιμή €61.87 στο κατάστημα Gearvita δηλώνοντας το κουπόνι SMIBOX στο ταμείο (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής μέσω EU Priority Line για να αποφύγετε το τελωνείο).

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις ημέρες τρέχουν σούπερ προσφορές σχεδόν για όλα τα προϊόντα του Gearvita λόγω του εορτασμού της Singles Day στην Κίνα! Μπορείτε να τις δείτε όλες από εδώ.

 

Loading