Xiaomi Mi MIX Alpha: Επίσημο teaser αποκαλύπτει οθόνη Waterfall!

Η Xiaomi συνεχίζει τα teasers για την παρουσίαση της 24ης Σεπτεμβρίου, όπου θα αποκαλύψει τα Xiaomi Mi 9 Pro 5G και το νέο μοντέλο της σειράς Mi MIX. Αυθαίρετα υποθέσαμε ότι το τελευταίο θα ονομάζεται Xiaomi Mi MIX 4, ωστόσο, η εταιρεία δημοσίευσε σήμερα ένα poster στο κινέζικο δίκτυο Weibo που αναφέρει ξεκάθαρα την ονομασία Mi MIX Alpha (ρε γαβ γαβ...). Δεν αποκλείεται, πάντως, να παρουσιάσει δύο συσκευές της σειράς Mi MIX.

Από την εντυπωσιακή εικόνα διακρίνουμε το Mi MIX Alpha τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο κορυφαία βιβλία (Do Androids Dream of Electric Sheeps του Philip K. Dick και 2001: A Space Odyssey του Arthur C. Clarke) και επάνω στην κυρτή οθόνη του αναγράφεται η ημερομηνία της παρουσίασης. Οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν είναι απλά οθόνη που καμπυλώνει στις πλευρές σαν τη Horizon Display του Huawei Mate 30 Pro ή αν το Mi MIX Alpha διαθέτει αναδιπλώμενο panel, αλλά θα ποντάρουμε στο πρώτο ενδεχόμενο, μιας και η εταιρεία έχει κατοχυρώσει πατέντα για 4-edge οθόνη από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως και να 'χει, η Xiaomi αφήνει να εννοηθεί πως θα δούμε μια νέα τεχνολογία οθόνης που θα καταλαμβάνει στο 100% της πρόσοψης, ενώ γνωρίζουμε πως θα διαθέτει σίγουρα δυνατότητα υποστήριξης δικτύων 5G. Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi MIX Alpha αναμένεται με ανάλυση QHD, octa-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855+ και πιθανότατα θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με κύριο αισθητήρα κάμερας 108MP Samsung ISOCELL Bright HMX.

[via]

Loading