Xiaomi Mi Smart Band 4C και Mi Smart Space Heater S διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων έξυπνων προϊόντων Xiaomi στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Πρόκειται για το νέο Mi Smart Band 4C, μία ακόμη προσθήκη στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά των fitness trackers και τη νέα έξυπνη θερμάστρα Mi Smart Space Heater S, που σηματοδοτεί την είσοδο της Xiaomi σε μια νέα κατηγορία προϊόντων στην εγχώρια αγορά.

Το fitness tracker Mi Smart Band 4C διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1,08 ιντσών, διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών, ενώ είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα. Υποστηρίζει πέντε εξειδικευμένες αθλητικές λειτουργίες και ακριβή παρακολούθηση, με πρόσβαση σε δεδομένα δραστηριότητας σε πραγματικό χρόνο, όπως ο καρδιακός ρυθμός και η ταχύτητα.

mi-smart-space-heater-s.jpg

Η νέα φορητή θερμάστρα Mi Smart Space Heater S, διαθέτει ισχύ 2200W, ταχεία θέρμανση, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας. Έχει ευέλικτα χειριστήρια στο πλαϊνό μέρος για έλεγχο θερμοκρασίας με 6 διαφορετικά επίπεδα και είναι συμβατή με το Mi Home app, όπου υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης, απενεργοποίησης και προγραμματισμού λειτουργίας από απόσταση, αφού συνδέεται με Wi-Fi, στα 2,4GHz.

Για τους χρήστες Google Assistant ή Alexa υπάρχει επίσης η δυνατότητα φωνητικού ελέγχου της Mi Smart Space Heater S, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας που σβήνουν τη θερμάστρα σε περίπτωση πτώσης ή υπερθέρμανσης.

Όπως όλα τα προϊόντα της Xiaomi, υποστηρίζονται με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies και διατίθενται από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, κάνοντας την καινοτομία προσιτή σε όλους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading