Xiaomi Mi TV Q1: Η νέα 75'' QLED 4K TV με panel 120Hz και HDMI 2.1 από €1299

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσης σήμερα τη διάθεση της Mi TV Q1 75 ”, της πιο premium QLED 4K πρότασής της στη διεθνή αγορά, έως σήμερα. Διαθέτοντας ένα τεράστιο πάνελ 75 ιντσών, τεχνολογίας quantum dot, καθώς και σύστημα Android TV 10 και μια βελτιωμένη εμπειρία έξυπνης τηλεόρασης, η Xiaomi αναβαθμίζει την εμπειρία της 4K Smart TV.

Η Mi TV Q1 75" θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες από τον Μάρτιο του 2021.

Φέρνοντας την τεχνολογία quantum στην επόμενη 4Κ γενιά.

Με κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό και κομψά αιχμηρό σχεδιασμό στήριξης, η Mi TV Q1 75" προσφέρει μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία με την οθόνη ανάλυσης 4K UHD και την τεχνολογία quantum dot. Η τεράστια οθόνη 75 ιντσών έρχεται με εξαιρετικό μεταλλικό φινίρισμα και επική γωνία θέασης 178 °, επιτρέποντας απρόσκοπτη θέαση από οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας, η Mi TV Q1 75" είναι ένα βήμα μπροστά χάρη στην 4K QLED οθόνη της που φιλοξενεί 100% φάσμα χρωμάτων NTSC με 1.07 δισεκατομμύρια παραλλαγές χρώματος και 1.024 διαφορετικές αποχρώσεις. Εξοπλισμένη με 192 ζώνες δυναμικής τοπικής εξασθένισης πλήρους συστοιχίας, η Mi TV Q1 75" διατηρεί ασυναγώνιστη αντίθεση εικόνας - επιτυγχάνοντας αναλογία αστρικής αντίθεσης 10.000:1. Με υποστήριξη για Dolby Vision και HDR10+, προσφέρει εκτεταμένη δυναμική εμβέλεια και ζωντανά χρώματα για την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Η Mi TV Q1 750" προσφέρει επίσης εντυπωσιακά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Σε συνδυασμό με θύρες HDMI 2.1 και Auto Low Latency Mode (ALLM), είναι μια ιδανική 4Κ τηλεόραση για gamers και streamers.

Επιπλέον οι ηχητικές της προδιαγραφές είναι εξίσου αξιοσημείωτες, με κινηματογραφικό ήχο από το στερεοφωνικό σύστημα ηχείων 30W που χρησιμοποιεί - έξι ηχεία, δύο tweeter και τέσσερα γούφερ, για κρυστάλλινο ήχο. Η Mi TV Q1 75" υποστηρίζει επίσης Dolby Audio και DTS-HD για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Ατελείωτο περιεχόμενο με το Android TV 10

Εξοπλισμένη με το τελευταίο Android TV 10, η νέα τηλεόραση της Xiaomi είναι ο ιδανικός σύντροφος ψυχαγωγίας στο σπίτι. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και πάνω από 5.000 εφαρμογές στο Google Play Store. ** Δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το YouTube είναι προεγκατεστημένες στη Mi TV Q1 75". Τα εξατομικευμένα κουμπιά για το Netflix και το Amazon Prime Video στο τηλεχειριστήριο καθιστούν ευκολότερη από ποτέ για τους χρήστες την πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο. Οι χρήστες μπορούν να μεταβούν από το αγαπημένο τους τραγούδι σε ένα νέο επεισόδιο στο Netflix με το άγγιγμα μόνο ενός κουμπιού.

Δημιουργώντας ένα ενιαίο smart hub

Η Xiaomi επικεντρώνεται περισσότερο στην ενσωμάτωση φωνής και τεχνολογίας στο σπίτι. Με μικρόφωνα για φωνητικό έλεγχο από απόσταση (έως 3 μέτρα), οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν hands-free έλεγχο στην τηλεόρασή τους και σε άλλες συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές, απλά λέγοντας "OK, Google" για να ενεργοποιήσουν το Google Assistant. ** Για χρήστες που θέλουν την εφαρμογή προστασίας απορρήτου, υπάρχει επίσης ένας φυσικός διακόπτης στο κάτω μέρος του πίνακα οθόνης για σίγαση του μικροφώνου. Το ενσωματωμένο Chromecast, επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ εκπομπής περιεχομένου από άλλες συσκευές στην τηλεόραση σε δευτερόλεπτα. ** Η Mi TV Q1 75" συνεργάζεται επίσης με το Amazon Alexa.

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading