Xiaomi MIX Fold 2: Τα πρώτα στοιχεία για το νέο foldable που παρουσιάζεται αύριο

Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το νέο Unpacked Event της Samsung όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων foldables της εταιρείας, Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, αλλά η Xiaomi έχει ήδη έτοιμη την απάντηση της ανακοινώνοντας το δικό της μεγάλο event για την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022.

Όπως επιβεβαίωσε ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, το νέο Xiaomi MIX Fold 2 θα είναι το λεπτότερο foldable στον κόσμο με πάχος μόλις 5.4mm όταν το κρατάς ανοικτό και 11.4mm μαζί με το camera module όταν το κρατάς διπλωμένο, ενώ θα ζυγίζει μόλις 202gr. Συγκριτικά με το πρώτης γενιάς Xiaomi Mi MIX Fold, τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 7.6mm, 17.2mm και 317gr, επομένως, βλέπουμε πως έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην φορητότητα της συσκευής.

xiaomi-mix-fold-2-event-1.jpg

Για να το καταφέρει αυτό η Xiaomi δούλεψε και πάλι επάνω στην κατασκευή του μεντεσέ, ο οποίος πλέον αποτελείται από μόλις 87 εξαρτήματα. Χρησιμοποιήθηκε νέο υλικό για την κατασκευή που μειώνει το βάρος του κατά 35% και το πάχος του κατά 25%, ενώ υπόσχεται μεγαλύτερη ταυτόχρονα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα λόγω του “micro waterdrop” σχεδιασμού. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi MIX Fold 2 περιμέουμε να δούμε επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen1, 12GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4500mAh με φορτιστή 67W.

Εξάλλου, στην αυριανή παρουσίαση της Xiaomi θα αποκαλυφθούν και τα Xiaomi Pad 5 Pro 12.4’’ και Xiaomi Buds 4 Pro, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και το Xiaomi Watch S1 Pro.

Loading