Xiaomi MIX Fold 4: Πρώτες πληροφορίες για το νέο foldable

Η Xiaomi σκοπεύει να ανανεώσει τη σειρά των αναδιπλούμενων smartphones της με μια ακόμη ναυαρχίδα, το MIX Fold 4. Αν και πιθανότατα η συσκευή θα αργήσει να εμφανιστεί για αρκετούς μήνες, οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να κρύβει το MIX Fold 4 μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα από την Κίνα.

Ο αξιόπιστος leaker Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι το MIX Fold 4 θα τροφοδοτηθεί από το Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, κάτι που σημαίνει ότι θα το δούμε πριν τα αποκαλυπτήρια του επόμενης γενιάς premium SoC, άρα πριν τον Οκτώβριο της τρέχουσας χρονιάς.

Επιπλέον, το αναδιπλούμενο θα διαθέτει τουλάχιστον 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο. Δεδομένου ότι αυτή η ποσότητα μνήμης προορίζεται συνήθως για τις πιο ακριβές εκδόσεις ναυαρχίδων, αναμένουμε ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει οικονομικότερες εκδόσεις με ελαφρώς λιγότερη μνήμη. Ακόμη, το MIX Fold 4 λέγεται ότι θα διαθέτει μπαταρία 5000mAh και θα υποστηρίζει αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία.

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, το MIX Fold 4 θα είναι ακόμα πιο ελαφρύ, παρόλο που θα φιλοξενεί μια σχετικά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του. Ακούγεται και ότι θα διαθέτει κύριο αισθητήρα 50MP, αλλά και περισκοπικό φακό, ενώ θα είναι αδιάβροχο με νέο προσαρμοσμένο σύστημα μεντεσέ.

[via]

Loading