Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, μεγάλες ιδέες σε μια μεγαλύτερη οθόνη

Μαζί με τη σειρά Xiaomi 14, η Xiaomi παρουσίασε στην εκδήλωση της στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του MWC 2024 και το νέο premium tablet της, με ονομασία Xiaomi Pad 6S Pro 12.4!

Το Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, προσφέροντας μια εξαιρετική οθόνη για μια καθηλωτική εμπειρία χρήσης. Με μια 3Κ οθόνη στα 144Hz μεγέθους 12,4 ιντσών, με αναλογία 3:2, η ταμπλέτα ενισχύει την άνεση ανάγνωσης και απόλαυσης πολυμέσων που την καθιστούν ιδανική για εργασία και ψυχαγωγία. Η εξαιρετική οθόνη της συσκευής είναι επιπλέον ενισχυμένη με ανάλυση 3048 επί 2032 και 294ppi, για υπέροχη ποιότητα εικόνας σε κάθε λειτουργία και χρήση, όπως ανάγνωση κειμένου, επεξεργασία εικόνων υψηλής ποιότητας ή gaming. Με τη μπαταρία 10.000mAh (typ) και το σύστημα φόρτισης HyperCharge στα 120W οι χρήστες μπορούν να τη φορτίσουν σε μικρά διαστήματα και να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της.

Το Xiaomi Pad 6S 12.4 διαθέτει τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform στα 4nm για μεγάλες ταχύτητες και εξαιρετικές επιδόσεις. Με το Xiaomi HyperOS, το Xiaomi Pad 6S είναι η πρώτη συσκευή που διαθέτει τρεις επαναστατικές λειτουργίες: Home screen+, Cross-device collaboration και Xiaomi Smart Hub, φέρνοντας τη διασύνδεση σε νέα επίπεδα. Το Home Screen+ επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με το κινητό τους κατευθείαν από το tablet – να απαντούν σε μηνύματα και κλήσεις – χωρίς να έρχονται σε επαφή με το κινητό. Το Cross-device Notes επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις προσθέσουν κατευθείαν σε σημειώσεις στο tablet τους για τη δημιουργία εντυπωσιακών αρχείων χωρίς κόπο. Το νέο κέντρο ελέγχου, το Xiaomi Smart Hub, μπορεί να συνδέσει μέχρι και επτά συσκευές ταυτόχρονα, μεταξύ αυτών σειρά από AIoT προϊόντα της Xiaomi, ώστε όλες οι συσκευές να είναι στη διάθεση σας. Με τη λειτουργία NFC Tap to Share, το Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 απλοποιεί τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων με ένα κουμπί. Για τους δημιουργούς περιεχομένου το Director mode στη λειτουργία της κάμερας μετατρέπει το tablet σε μια επαγγελματική οθόνη που συνδέεται με το κινητό για την απαθανάτιση στιγμών σε υψηλή ανάλυση με ευκολία.

Το Xiaomi Pad S6 Pro 12.4 συμπληρώνεται από το ευέλικτο Xiaomi Focus Pen και το Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad keyboard – απαραίτητα εργαλεία για την μετατροπή της συσκευής στο απόλυτο κινητό workstation. Για πρώτη φορά, το Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard διαθέτει touchpad για μεγαλύτερη εμπειρία χρήσης και ακριβείς κινήσεις. Το ανασχεδιασμένο Xiaomi Focus Pen διαθέτει 8192 επίπεδα πίεσης και ρυθμό αντίληψης στα 240Hz, για μια αξεπέραστη εμπειρία γραφής. Η διαδραστικότητα του είναι επιπλέον βελτιωμένη, χάρη στο χαμηλό latency που φτάνει μόλις τα 5ms, μια αισθητή διαφορά από τη προηγούμενη γενιά. επίσης, με το κουμπί Spotlight, το Xiaomi Focus Pen ξεπερνά από τα όρια της γραφής και γίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο για φωτογραφία, σημειώσεις, χωρίς ποτέ να διαταράσσεται η δημιουργικότητα του χρήστη.  

Διαθεσιμότητα και Τιμή

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Loading