XIII: Διαθέσιμη δωρεάν στο GOG η original έκδοση

Με αφορμή την εκκίνηση των εαρινών εκπτώσεων, το δημοφιλές κατάστημα GOG προσφέρει σε όλους εντελώς δωρεάν την original έκδοση του XIII, αρκεί να προλάβουν να το προσθέσουν στη συλλογή τους μέχρι αύριο 1 Απριλίου 2021 στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Το XIII κυκλοφόρησε το μακρινό 2003 και είχε κερδίσει πολύ καλές κριτικές ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά FPS της εποχής, με γραφικά που θυμίζουν κόμικ και τις φωνές των Adam West και David Duchovny να δίνουν μια cult νότα στην όλη ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το remake που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο απέτυχε παταγωδώς και μάλιστα η δημιουργός PlayMagic και η εκδότρια Microids απολογήθηκαν δημοσίως για το κακό αποτέλεσμα. Συνεχίζουν, όμως, να κυκλοφορούν patches που βελτιώνουν τα animations, τα γραφικά και το περιβάλλον χρήσης.

Για να αποκτήσετε το original XIII εντελώς δωρεάν αρκεί να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του GOG και να πατήσετε στο σχετικό banner που θα δείτε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading