Your Phone: Ταυτόχρονο άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών από Samsung smartphones σε Windows PC

Η Microsoft συνεχίζει να εξελίσσει την εφαρμογή Your Phone για να προσφέρει νέες δυνατότητες άμεσης συνεργασίας των Windows PCs με ορισμένα smartphones της Samsung, και η τελευταία αναβάθμιση της ανοίγει τον δρόμο για την ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών Android στον υπολογιστή σαν να είναι παράθυρα εφαρμογών Windows.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είχε αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του Samsung Galaxy Note20 το περασμένο καλοκαίρι και χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 6 μήνες προκειμένου να φτάσει στους τελικούς χρήστες, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Να σημειωθεί, όμως, ότι το multitasking εφαρμογών Android μέσω του Your Phone απαιτεί υπολογιστή με εγκατεστημένη την έκδοση Windows 10 May 2020 Update (ή μεταγενέστερη) και τουλάχιστον 8GB μνήμη RAM.

Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή Your Phone υποστηρίζει άμεση επικοινωνία - συνεργασία με τα Galaxy Fold, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip, Galaxy Note20, Galaxy Note10, Galaxy S20 και Galaxy S20 FE. Δεν έχει γίνει καμία απολύτως αναφορά για μελλοντική υποστήριξη συσκευών άλλων κατασκευαστών Android, κάτι που σίγουρα θα ενδιέφερε πολλούς χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading