Οι YouTube και Lenovo στέλνουν δύο υπερτυχερούς στο Διάστημα!

Οι YouTube και Lenovo ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση ενός μοναδικού διαγωνισμού, όπου οι δύο υπερτυχεροί νικητές θα κερδίσουν στην κυριολεξία ένα ...διαστημικό έπαθλο, αφού θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Διάστημα!

Από σήμερα και μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, μαθητές ηλικίας 14-18 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αφού πρώτα σκεφτούν και υποβάλλουν ένα project υλοποιήσιμο στο Διάστημα. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, μπορούν είτε να καταγράψουν σε video την ιδέα τους είτε να την περιγράψουν με λόγια σε ένα video διάρκειας 2 λεπτών. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ανεβάσουν τις ιδέες τους στη σελίδα SpaceLab του YouTube.

Στις 3 Ιανουαρίου, μέλη της ομάδας του YouTube και κριτές (μεταξύ των οποίων και ο Stephen Hawking) θα επιλέξουν τους 60 φιναλίστ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Washington, όπου και θα επιλεγούν οι τυχεροί νικητές. Ανάμεσα στα βραβεία μια πτήση με Zero G, ένα Lenovo IdeaPad και φυσικά τα δύο εκπαιδευτικά ταξίδια με αφετηρία τη Ρωσία και προορισμό το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!


YouTube Space Lab - What Will You Do (HD) by TechGear

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Loading