YouTube Gaming: Κατάργηση της mobile εφαρμογής από το Μάρτιο του 2019

Στην προσπάθεια της να προσφέρει μια υπηρεσία ανταγωνιστική του Twitch, η Google λάνσαρε το 2015 το YouTube Gaming ως αυτόνομη εφαρμογή, θέλοντας να εκμεταλλευτεί φυσικά τη δημοφιλία της υπηρεσίας με τους εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Τώρα, τρία χρόνια μετά το πρώτο βήμα, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος υπάρξης για την εφαρμογή, από τη στιγμή που μπορεί ο καθένας να έχει άμεση πρόσβαση στο YouTube Gaming από την κύρια εφαρμογή της υπηρεσίας.

Αν επισκεφθείτε το YouTube από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, θα δείτε το μήνυμα στο επάνω μέρος για την αναβάθμιση του YouTube Gaming και την κατάργηση της mobile εφαρμογής από το Μάρτιο του 2019. Η Google πιστεύει ότι η διείσδυση του YouTube Gaming θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αν βρίσκει κανείς εύκολα αυτά που θέλει να παρακολουθήσει απευθείας από την κύρια εφαρμογή.

Μέχρι στιγμής, το YouTube Gaming δέχεται περισσότερους από 200 εκατ. επισκέπτες καθημερινά, οι οποίοι παρακολούθησαν μέσα στο 2017 περισσότερες από 50 δισεκατομμύρια ώρες video.

[YouTube]

Loading