Έρχονται νέες λειτουργίες thumbnails στο YouTube

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι χρήστες του YouTube θα παρατηρήσουν νέες αλλαγές στη δημοφιλή υπηρεσία video, μιας και η Google αποφάσισε να βελτιώσει την εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου στο YouTube προσθέτοντας στα video διαδοχικά thumbnails. Ας δούμε αναλυτικά τις νέες λειτουργίες:

Μάθετε τι θα γίνει παρακάτω

Αν την ώρα που παρακολουθείτε ένα video είστε περίεργοι για το τι θα γίνει στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε το ποντίκι σας πάνω από τη μπάρα και να δείτε thumbnails του τι γίνεται στις χρονικές στιγμές που επιλέξατε.

Θυμηθείτε που σταματήσατε

Σε αντίθεση με την πρώτη λειτουργία, η συγκεκριμένη έχει να κάνει με το πριν. Αν για παράδειγμα θέλετε να συνεχίσετε ένα video αλλά δε θυμάστε πού το αφήσατε, μπορείτε να βρείτε το ακριβές σημείο σέρνοντας το ποντίκι σας πάνω στη μπάρα. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε να εναλλάσσονται γρήγορα thumnails προηγούμενων και επόμενων σκηνών επιτρέποντας σας να βρείτε πολύ εύκολα πού είχατε σταματήσει.

Δεύτερη μπάρα στα μεγάλα video

Η τελευταία προσθήκη αφορά video διάρκειας μεγαλύτερης των 90 λεπτών. Στα video αυτά, προστίθεται μια δεύτερη μπάρα πάνω από τη βασική, η οποία χωρίζει στην ουσία το video σε μικρότερα τμήματα (90 δευτερόλεπτα έκαστο) και έτσι ο χρήστης δε χάνεται.

Για να δείτε τις νέες λειτουργίες στην πράξη, μπορείτε να ανοίξετε το video Life In A Day.

[πηγή youtubeblog]

Advertisements
This entry was posted in Internet, YouTube. Bookmark the permalink.