Δωρεάν παρακολούθηση των YouTube Originals (π.χ. Cobra Kai), αλλά με διαφημίσεις

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τη Google να προσφέρει στους χρήστες του YouTube τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 100 παλαιότερες ταινίες εντελώς δωρεάν, αρκεί να ανεχτούν τα διαλείμματα για διαφημίσεις, και φαίνεται ότι κάτι παρόμοιο θα ακολουθήσει γενικότερα και για τα αποκλειστικά shows της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety, η Google θα προσφέρει τα YouTube Originals (π.χ. Cobra Kai) χωρίς συνδρομή από το 2019, απλά θα συμπεριλαμβάνει διαφημίσεις μέσα στο επεισόδιο. Στόχος είναι φυσικά να φτάσουν τα προγράμματα της σε περισσότερους χρήστες, αλλά και να δημιουργήσει νέες θέσεις διαφημίσεις για να αποκομίζει κέρδη.

Σημειώστε, όμως, ότι η Google γενικά θα πραγματοποιήσει στροφή προς την ενίσχυση των παραγωγών διάφορων celebrities και θα αφήσει στην άκρη τις αποκλειστικές σειρές και ταινίες, κάτι που μεταφράζεται σε δραστική μείωση του budget της. Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι δεν θα προχωρήσουν κανονικά οι υπάρχουσες παραγωγές, όπως η δεύτερη σαιζόν του Cobra Kai, η σειρά Weird City του Jordan Peele και το Impulse του Doug Liman.

Σε ό,τι αφορά τους συνδρομητές YouTube Premium, αυτοί θα εξακολουθήσουν να παρακολουθούν όλα τα videos χωρίς διαφημίσεις, με δυνατότητα offline παρακολούθησης και bonus την πρόσβαση σε original και αποκλειστικό περιεχόμενο πριν από όλους.

[via]

Loading