ZTE

ZTE Iceberg: Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό smartphone με δύο....εγκοπές (notch)

Προτού καλά καλά αρχίσουμε να συνηθίζουμε την εγκοπή (notch) στα smartphones, η ZTE αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα την ιστορία, καθώς ετοιμάζει το πρώτο smartphone στον κόσμο με....δύο εγκοπές. Το ZTE Iceberg αποκαλύφθηκε πριν από λίγο από την ιστοσελίδα WinFuture μαζί με τις πρώτες πληροφορίες.

Τα renders που βλέπουμε προέρχονται από το IF World Design Guide, άρα είναι σοβαρές οι πιθανότητες να πρόκειται για πραγματική συσκευή και όχι για concept. Στο πίσω μέρος διακρίνουμε το γυαλί που την καλύπτει, την διπλή κάμερα και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στην πρόσοψη βλέπουμε μια σχεδόν bezel-less οθόνη που διαθέτει εγκοπή κεντρικά στο επάνω και στο κάτω μέρος.

Στο επάνω notch έχει τοποθετηθεί το ηχείο, ο αισθητήρας ambient light και η εμπρόσθια κάμερα, ενώ στο κάτω notch κρύβεται ακόμη ένα ηχείο (πιθανότατα ο στόχος της ZTE είναι να προσφέρει στερεοφωνικό ήχο).

Ακόμη ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα pins στο πίσω μέρος που υποδηλώνουν ότι θα υποστηρίζεται η τοποθέτηση διάφορων mods (όπως τα Moto Mods στα smartphones της Motorola/Lenovo), αλλά και οι γυάλινες γωνίες που σύμφωνα με τη ZTE προσδίδουν μια αίσθηση ενιαίας premium κατασκευής (αν και αρκετά εύθραυστης θα λέγαμε).

 

Δεν έχει γίνει τίποτε άλλο γνωστό παρά μόνον ότι θα κυκλοφορήσει "μετά το 2018", οπότε, ζήσε Μάη μου....

[via]

Loading