99 Levels to Hell: Νέο platform shooter για PC και Mac που θα σας θυμίσει παλιές καλές εποχές gaming [Video]

Η τελευταία δεκαετία (ίσως και περισσότερο) μας έδωσε πάρα πολλά first-person-shooters και RPGs, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν παιχνίδια platform με απλό gameplay και ξεκάθαρο στόχο να αδείασεις την πίστα από τους "κακούς". Σίγουρα, κυκλοφόρησαν κατά καιρούς μερικά τέτοιου είδους games από ανεξάρτητους παραγωγούς, αλλά λίγα κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού.

99 Levels to Hell

Τη διαφορά ετοιμάζεται να κάνει το 99 Levels to Hell με πρωταγωνιστή τον "Magician" και στόχος του παίκτη είναι να καθαρίσει τα "διαόλια" που θα βρεθούν μπροστά τους στις 100 πίστες του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 50 διαφορετικά όπλα και power-ups.

Να σημειωθεί ότι ανά δέκα πίστες υπάρχει ένα μεγάλο "αφεντικό" που πρέπει να βγει από τη μέση, ενώ σίγουρα δε θα βαρεθείτε να το ξαναπαίξετε μιας και οι πίστες δημιουργούνται τυχαία! Τέλος, μετά από χρόνια θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να χάσετε (!) και να ξαναρχίσετε από την αρχή, όπως τον παλιό καλό καιρό...

Το 99 Levels to Hell ζητά την ψήφο των χρηστών στο Steam Greenlight για να συμπεριληφθεί στην gaming πλατφόρμα της Valve, αλλά όσοι επιθυμείτε μπορείτε να το αγοράσετε σε τιμή γνωριμίας $7.99 (για PC και Mac) μέχρι την επόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου.

Loading