ABZÛ και Rising Storm 2: Vietnam διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Πέμπτη απόγευμα και η Epic Games είναι πιστή στο ραντεβού της για να μοιράσει δωρεάν video games σε όσους έχουν ανοίξει λογαριασμό στο κατάστημα Epic Games Store. Τη σκυτάλη από το Pikuniku παίρνουν για τις επόμενες 7 ημέρες (συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2020) τα ABZÛ και Rising Storm 2: Vietnam. Το πρώτο, πάντως, είχε δοθεί ξανά δωρεάν πέρυσι το Σεπτέμβριο, επομένως, είναι αρκετά πιθανό ότι το έχετε προσθέσει ήδη στη βιβλιοθήκη σας.

Το ABZÛ είναι ένα adventure game που κυκλοφόρησε το 2016 από τη Giant Squid Studios, στην οποία εργάζονται αρκετά μέλη της ομάδας που δημιούργησαν το καταπληκτικό Journey. Οι gamers καλούνται να εξερευνήσουν έναν ωκεανό γεμάτο ζωή και μυστήριο ως δύτες. Στο ταξίδι τους θα αλληλεπιδράσουν με χιλιάδες είδη θαλάσσιας ζωής και να αποκαλύψουν τα αρχέγονα μυστικά τους.

Το Rising Storm 2: Vietnam είναι ένα first-person shooter της Antimatter Games, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 ως sequel του Rising Storm (2013). Το gameplay δίνει έμφαση στις μεγάλες μάχες με ρεαλιστική μηχανική και ομαδική δουλειά, περιλαμβάνει μάχες 64 παικτών, 20+ χάρτες, 50+ όπλα, 4 ελικόπτερα, δυνατότητα διαμόρφωσης του χαρακτήρα και πολλά άλλα.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα παραπάνω από σήμερα μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2020. Σειρά θα πάρουν τα Amnesia: A Machine for Pigs και Kingdom New Lands.

ABZÛ - [Epic Games Store Link]

Rising Storm 2: Vietnam - [Epic Games Store Link]

Loading