Age of Empires IV: Έρχεται νέο gameplay στις 10 Απριλίου 2021 και όχι μόνο

Καλά τη βγάλαμε με τις Definitive Editions, αλλά καιρός είναι να δούμε και κάτι καινούργιο από το Age of Empires IV. Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την εκδήλωση Age of Empires: Fan Preview που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου 2021 με σκοπό να δείξει gameplay από το νέο επεισόδιο της θρυλικής σειράς.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερο υλικό για το Age of Empires IV μετά την επίσημη ανακοίνωση του το 2017, αλλά μέχρι σήμερα είδαμε μόνο ένα gameplay trailer που δημοσιεύθηκε το Νοέμβριο του 2019. Στην επερχόμενη εκδήλωση η εταιρεία υπόσχεται πως θα μας δώσει μια νέα εικόνα από το gameplay, τους πολιτισμούς, τα campaigns κ.ά.

Θα παρατηρήσατε ότι η εκδήλωση έχει τίτλο Age of Empires: Fan Preview χωρίς να υπάρχει αρίθμηση. Αυτό δεν είναι τυχαίο διότι η Microsoft έχει συναρπαστικά νέα και για τις Definitive Editions των Age of Empires II και III. Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οι φήμες κάνουν λόγο για νέα expansions ή/και το λανσάρισμα τους για Xbox.

Ραντεβού στις 10 Απριλίου λοιπόν…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.


Loading