Age of Empires IV: Δείτε το πρώτο gameplay trailer!

Εδώ και μερικά χρόνια η Microsoft δουλεύει επάνω στην ανάπτυξη του νέου επεισοδίου της σειράς Age of Empires και τώρα με αφορμή την εκδήλωση X019 αποκαλύπτει για πρώτη φορά gameplay trailer και ορισμένες νέες πληροφορίες.

Το Age of Empires IV επιστρέφει περισσότερο στη λογική του κορυφαίου παιχνιδιού της σειράς, το Age of Empires II, με έντονες μάχες και απαιτητικό city-building. Τα γραφικά έχουν εξελιχθεί για να συμβαδίζουν με τις σημερινές δυνατότητες, επιστρέφουν οι πανίσχυροι καταπέλτες και θα υπάρχουν διαθέσιμοι αρκετοί πολιτισμοί, όπως οι Μογγόλοι και οι Άγγλοι.

Η ανάπτυξη του Age of Empires IV έχει ανατεθεί στη Relic, γνωστή για τα Company of Heroes και Warhammer 40000. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading