Age of Wonders 4: Ανακοινώθηκε επίσημα, κυκλοφορεί 2 Μαΐου

Σχεδόν μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου, οι Paradox Interactive και Triumph Studios ανακοίνωσαν επίσημα το Age of Wonders 4, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Μαΐου 2023 για Windows PC, PS5 και Xbox Series X/S!

age-of-wonders-4-6.jpg

Το Age of Wonders 4 ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με τα προηγούμενα, δηλαδή είναι ένα 4X strategy game με turn-based μάχες σε ένα φανταστικό βασίλειο όπου πανίσχυροι μάγοι διαφεντεύουν τον τόπο σαν θεοί. Για πρώτη φορά, ωστόσο, οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους custom φατριά και να μεταμορφώνουν τους στρατούς τους ανάλογα με τα μαγικά που ξεκλειδώνουν. Ο δρόμος προς την επιτυχία, βέβαια, δεν περνά μόνο μέσα από τις μάχες, αλλά και από την σωστή στρατηγική, την διπλωματία και άλλα RPG στοιχεία που παίζουν τον ρόλο τους σε ανύποπτες στιγμές.

age-of-wonders-4-2.jpg


Πέρα από τα παραπάνω, η Paradox τονίζει πως το Age of Wonders 4 θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αυτοκρατοριών, μονάδων και τοποθεσιών, με τον σχεδιασμό να είναι αρκετά πιο ανοικτός και φιλικός για όσους θέλουν να δημιουργήσουν δικά τους mods. Υπόσχεται, επίσης, ότι η εμπειρία θα κάνει τον gamer να θέλει να επιστρέψει ξανά και ξανά στο παιχνίδι, ενώ το νέο σύστημα event θα προσθέσει για πρώτη φορά νέα στοιχεία στην αφήγηση της ιστορίας του.

Loading