Age of Wonders 4: Δείτε το launch trailer λίγο πριν την κυκλοφορία του

Η Paradox Interactive δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Age of Wonders 4, το οποίο περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα σε Windows PC, PS5 και Xbox Series X/S (συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου 2023). Η εταιρεία έχει ανοίξει τις προπαραγγελίες για όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες, προσφέρει δύο εκδόσεις, Standard και Premium, με τη δεύτερη να συμπεριλαμβάνει το Expansion Pass.

Ετοιμάσου να κυβερνήσεις το δικό σου φανταστικό βασίλειο. Οι πανίσχυροι Wizard Kings έχουν επιστρέψει για να κυριαρχήσουν στον κόσμο ως θεοί ανάμεσα σε θνητούς. Αναζήτησε τους Tomes of Magic για να εξελίξεις τον λαό σου και ετοιμάσου για μια επική μάχη που θα κρίνει το μέλλον σε βάθος αιώνων. Εξερεύνηση τα μαγικά βασίλεια του Age of Wonders που συνδυάζει στοιχεία 4X strategy με turn-based μάχες.

Για πρώτη φορά, ωστόσο, οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους custom φατριά και να μεταμορφώνουν τους στρατούς τους ανάλογα με τα μαγικά που ξεκλειδώνουν. Ο δρόμος προς την επιτυχία, βέβαια, δεν περνά μόνο μέσα από τις μάχες, αλλά και από την σωστή στρατηγική, την διπλωματία και άλλα RPG στοιχεία που παίζουν τον ρόλο τους σε ανύποπτες στιγμές.

Πέρα από τα παραπάνω, η Paradox τονίζει πως το Age of Wonders 4 θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αυτοκρατοριών, μονάδων και τοποθεσιών, με τον σχεδιασμό να είναι αρκετά πιο ανοικτός και φιλικός για όσους θέλουν να δημιουργήσουν δικά τους mods. Υπόσχεται, επίσης, ότι η εμπειρία θα κάνει τον gamer να θέλει να επιστρέψει ξανά και ξανά στο παιχνίδι, ενώ το νέο σύστημα event θα προσθέσει για πρώτη φορά νέα στοιχεία στην αφήγηση της ιστορίας του.

Loading