Amazon Echo: Τέσσερις νέες συσκευές που φέρνουν την ψηφιακή βοηθό Alexa σε κάθε σπίτι

Η προσπάθεια της Amazon να βάλει σε κάθε σπίτι την προσωπική βοηθό Alexa συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, καθώς η εταιρεία παρουσίασε τέσσερα νέα έξυπνα ηχεία Amazon Echo.

Amazon Echo

Ξεκινώντας από το ομώνυμο, πρόκειται για μια ριζικά επανασχεδιασμένη έκδοση του original Echo που γνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια. Το νέο Amazon Echo έρχεται με βελτιωμένο ήχο χάριν στην τοποθέτηση tweeter και woofer 2.5'' με τεχνολογία Dolby για την επεξεργασία, αλλά και με αναβαθμισμένα μικρόφωνα έτσι ώστε να ακούει-αναγνωρίζει τις εντολές του χρήστη ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι η τιμή του μειώθηκε σε μόλις $99.99 από $179.99 του original Echo. Θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου σε διάφορα χρώματα (Charcoal Fabric, Heather Gray Fabric, Sandstone Fabric, Oak Finish, Walnut Finish και Silver Finish).

 

Amazon Echo Plus

Η συγκεκριμένη έκδοση μοιάζει πανομοιότυπη με το απλό Amazon Echo, ωστόσο, περιλαμβάνει και τη λειτουργία Smart Home Hub για τη διαχείριση όλων των έξυπνων συσκευών του σπιτιού (π.χ. θερμοστάτη, κάμερες ασφαλείας, κλειδαριές κλπ.). Θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου σε τιμή $149.99.

Amazon Echo Spot

Μια ολοκαίνουργια συσκευή που θα μπορούσε να θεωρηθεί πάντρεμα του Amazon Echo Show με ξυπνητήρι. Ουσιαστικά, προσφέρει όλες τις λειτουργίες του Echo και διαθέτει ηχείο 2W και οθόνη 2.5'' με κάμερα για να πραγματοποιείς video κλήσεις και να βλέπεις πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, στίχους από τραγούδια, φωτογραφίες, videos κλπ. Θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου σε τιμή $129.99.

Amazon Echo Connect

Το Amazon Echo Connect είναι μια συνοδευτική συσκευή για τις υπόλοιπες συσκευές της οικογένειας Echo και προφανώς θα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου κάποια από τις υπόλοιπες για να το χρησιμοποιήσεις. Το Echo Connect λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του σταθερού τηλεφώνου σου με τη συσκευή Echo έτσι ώστε να χρησιμοποιείς την τελευταία για τις κλήσεις σου. Θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου σε τιμή $34.99.

Loading