Amnesia: Rebirth και Riverbond διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Δυο δυο, τα δωράκια δυο δυο. Φυσικά μιλάμε για το κατάστημα Epic Games Store που μοιράζει και αυτήν την εβδομάδα δύο παιχνίδια σε όλους τους χρήστες εντελώς δωρεάν, καθώς το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τα προσθέσουν στο καλάθι τους και να προχωρήσουν στην αγορά τους με μηδενικό αντίτιμο προκειμένου να εμφανιστούν και να παραμείνουν για πάντα στις βιβλιοθήκες τους.

Το Amnesia: Rebirth αποτελεί το sequel του εξαιρετικού first-person horror adventure Amnesia: Dark Descent. Ξυπνάς στα βάθη της ερήμου της Αλγερίας, έχουν περάσει ημέρες, δεν γνωρίζεις που ήσουν, δεν θυμάσαι τι έκανες, δεν ξέρεις που βρίσκονται οι υπόλοιποι. Μοναδικός τρόπος να βρεις τη λύση είναι να ακολουθήσει αντίστροφα την πορεία σου μήπως και μπορέσεις να ξεφύγεις από τον τρόμο που απειλεί να σε καταβροχθίσει.

Το Riverbond είναι ένα action adventure με δυνατότητα για τοπικό co-op έως 4 παικτών. Ο Knight έχει φυλακίσει τους ηγέτες των Οκτώ Κόσμων προκαλώντας χάος, πλημμύρες και αταξία. Μόνος ή με την παρέα σου καλείσαι να νικήσεις το κακό και να βοηθήσεις του κατοίκους του Riverbond χρησιμοποιώντας πληθώρα όπλων και power-ups.

Αμφότερα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.

Amnesia: Rebirth - [Epic Games Store Link]

Riverbond - [Epic Games Store Link]

Loading