Ανακούφιση: Οι δημιουργοί του Game of Thrones δεν θα ασχοληθούν τελικά με το Star Wars

Τον περασμένο Μάιο, η Disney είχε ανακοινώσει ότι οι David Benioff και D.B.Weiss θα αναλάβουν την επόμενη τριλογία Star Wars, σκορπώντας τη…θλίψη στους φανατικούς φίλους του franchise, καθότι οι δυο τους κατάφεραν να εξαγριώσουν το πολυπληθές κοινό του Game of Thrones με την 8η και τελευταία σεζόν.

Με βάση τη συμφωνία των δύο πλευρών, η πρώτη ταινία της νέας τριλογίας Star Wars θα έφερε την υπογραφή τους και θα έβγαινε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022, αλλά φαίνεται πως εισακούστηκαν οι προσευχές του κοινού. Με επιστολές τους στις ιστοσελίδες Deadline και The Hollywood Reporter, οι Benioff και Weiss επιβεβαίωσαν ότι δεν θα ασχοληθούν τελικά με το Star Wars, διότι έχουν υπογράψει τεράστιο συμβόλαιο με το Netflix ($200 εκατ.) και δεν τους φτάνουν οι ώρες της ημέρας για να δουλέψουν σωστά σε ένα τόσο απαιτητικό project.

Στον πάγο, λοιπόν, τα σχέδια για την επόμενη τριλογία, αν και δύσκολα θα αφήσει η Disney την κότα με τα χρυσά αυγά. Άλλωστε, σε λίγες ημέρες θα γίνει η πρεμιέρα του The Mandalorian στο Disney+ και γενικά η εταιρεία έχει ανοιχτά πολλά projects που βασίζονται στον κόσμο του Star Wars. Από την άλλη, αν θεωρείτε και εσείς ότι οι D&D χαντάκωσαν το Game of Thrones με το αμφιλεγόμενο φινάλε του, τότε μπορείτε να ηρεμήσετε.

Μη ξεχνάτε ότι στις 20 Δεκεμβρίου 2019 έχουμε την πρεμιέρα του Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker!

Loading