Παίξε Angry Birds στον Chrome και κέρδισε τρία Samsung Galaxy Note! [Video]

Αδιαμφισβήτητα, τα Angry Birds αποτελούν το κορυφαίο παιχνίδι για mobile συσκευές όλων των εποχών, μετρώντας πολλά εκατομμύρια downloads παγκοσμίως.

Με αφορμή την κυκλοφορία της εορταστικής έκδοσης του δημοφιλούς παιχνιδιού, Angry Birds Seasons, αλλά και της πολυαναμενόμενης συσκευής Galaxy Note, οι Rovio και Samsung αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια εκστρατεία κοινής προώθησης.

Στο διαφημιστικό spot που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε τόσο τα πράσινα γουρούνια όσο και τα εορταστικά πουλάκια να κρατούν στα "χέρια" τους το Samsung Galaxy Note και να αξιοποιούν τις δυνατότητές του για τις γνωστές σκανταλιές τους.

Τέλος, από τη συνεργασία τους (και μάλιστα εν όψει των Χριστουγέννων) δε θα μπορούσαν να λείψουν και τα πλούσια δώρα. Αν θέλετε να τα διεκδικήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό και να ξεκινήσετε να παίζετε Angry Birds μέσω του Chrome.


[GALAXY Note] Angry Birds Winter Wonderland by TechGear

Οι τρεις υπερτυχεροί που θα καταφέρουν να σημειώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τρεις συσκεύες Galaxy Note αλλά και συλλεκτικά παιχνίδια Angry Birds! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Loading