AOC AGON AG271UG: Η πρώτη 4K οθόνη gaming της εταιρείας

[Δ.Τ.]

Η AOC παρουσιάζει το πρώτο 4K μοντέλο της premium σειράς gaming οθονών AGON. Η AOC AGON AG271UG διαθέτει ένα εντυπωσιακό 27″ (68,6 εκ.) 4K IPS panel, το οποίο ζωντανεύει τα πιο πρόσφατα games της αγοράς με εξαιρετικά λεπτομερή γραφικά UHD και ακριβή χρώματα. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία NVIDIA G-SYNC ελαχιστοποιεί το σχίσιμο της οθόνης, το τρεμόπαιγμα και την καθυστέρηση εισόδου, προσφέροντας έτσι μια απόλυτα ομαλή και υψηλής απόκρισης εμπειρία gaming. Η δυνατή απόδοση της οθόνης συμπληρώνεται με μια σειρά premium χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της υγείας των gamers. Έτσι η AOC Ergo Dial Base προσφέρει επιλογές εργονομικής προσαρμογής και ρύθμισης ύψους, ενώ η τεχνολογία AOC Flicker-Free αποτρέπει την καταπόνηση των ματιών κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων gaming.

Ομαλές εικόνες 4K

Οι σύγχρονες κάρτες γραφικών και οι video game κονσόλες είναι ήδη σε θέση να παράγουν γραφικά gaming σε 4K UHD ανάλυση (3840 × 2160 pixels) έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Παράλληλα και οι σχεδιαστές παιχνιδιών βελτιστοποιούν τις δημιουργίες τους για να λάμψουν με όμορφα και λεπτομερή 4Κ γραφικά. Με την AGON AG271UG, η AOC παρουσιάζει μια οθόνη 16:9 που δικαιώνει τους σχεδιαστές παιχνιδιών, απογειώνοντας τις δημιουργίες τους. Με ένα 27″ (68,6 εκ.) 4K IPS panel, η οθόνη προσφέρει εντυπωσιακή πυκνότητα pixel, η οποία επιτρέπει στους κόσμους των games να λάμψουν με πλούσια λεπτομέρεια. Για να φαίνονται ακόμα καλύτεροι, η τεχνολογία IPS επιτρέπει την ιδιαίτερα υψηλή χρωματική ακρίβεια, την οποία μπορούμε να απολαύσουμε από σχεδόν κάθε γωνία θέασης (έως και 178°). Επιπλέον με τη λειτουργία NVIDIA G-SYNC, οι gamers απολαμβάνουν τα εκπληκτικά γραφικά στο μέγιστο ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύ γρήγορων σκηνών. Η ενσωματωμένη τεχνολογία G-SYNC, συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της AG271UG με το GPU που διαθέτουν οι συμβατές κάρτες γραφικών NVIDIA, μειώνοντας έτσι το σχίσιμο της οθόνης και ελαττώνοντας σημαντικά το τρεμόπαιγμα καθώς και την καθυστέρηση εισόδου. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ομαλά γραφικά 4K και παιχνίδι υψηλής απόκρισης χωρίς ενοχλητικούς περισπασμούς, που ενισχύσει την απόδοση κάθε διαγωνιζόμενου παίκτη των esports.

Ο Alfonso Clemente, Product Manager AOC Ευρώπης, αναφέρει:

“Η νέα οθόνη AGON 4K προσφέρει την τελευταία τεχνολογία panel στα πιο απαιτητικά παιχνίδια που ζητούν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, σε συνδυασμό με την αξιόπιστη τεχνολογία G-Sync της NVIDIA για άψογο συγχρονισμό με τις κάρτες γραφικών, ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια με έντονα γραφικά”

Premium χαρακτηριστικά για άνεση στο gaming

Όπως και οι προηγούμενες οθόνες AGON, έτσι και η AG271UG διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που ενισχύουν την άνεση, την ευεξία και την απόδοση των επαγγελματιών gamers. Για την υγιή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η AOC Ergo Dial Base προσφέρει επιλογές εργονομικής προσαρμογής της κλίσης, της περιστροφής και του ύψους της οθόνης (συμπεριλαμβάνεται κλίμακα ύψους). Επιπλέον για να παραμείνουν υγιή και ξεκούραστα τα μάτια των παικτών, η τεχνολογία AOC Flicker Free μειώνει το τρεμόπαιγμα για να αποτρέψει την καταπόνηση των ματιών, ενώ η λειτουργία AOC Low Blue Light μειώνει το δυνητικά επιβλαβές μικρού μήκους κύματος μπλε φως. Για επιπρόσθετο πλεονέκτημα στα σκοτεινά παιχνίδια, η λειτουργία AOC Shadow Control φωτίζει τις εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές της οθόνης χωρίς να επηρεάζει την υπόλοιπη εικόνα. Το πακέτο ολοκληρώνεται με μια αναδιπλούμενη βάση στήριξης ακουστικών που επιτρέπει στους gamers να εναποθέτουν με ασφάλεια τα ακουστικά τους ανάμεσα στους αγώνες esports, καθώς και μια ιδιαίτερα βολική λαβή μεταφοράς για την εύκολη μετακίνηση της οθόνης σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Η AOC AGON AG271UG θα είναι διαθέσιμη τον Απρίλιο του 2017. Η ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης είναι €799.

AOC AGON AG271UG

  • Οθόνη 27″ IPS @ 60 Hz
  • Ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels)
  • Τεχνολογία Sync: Nvidia G-SYNC
  • Χρόνος απόκρισης: 4ms GTG
  • Υποδοχές: 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 4 x USB 3.0, Audio out, Μικρόφωνο in/out
  • Ειδικά χαρακτηριστικά: AOC Ergo Dial Base (προσαρμογή ύψους, κλίσης, περιστροφής), Ενσωματωμένα ηχεία
Loading