up_icon
AOC Displays

Γνωρίστε την ευρεία Β2Β γκάμα της AOC και τις νέες επαγγελματικές οθόνες της E1 Series

30 Οκτωβρίου 2018 Yannis Elpidis

Γνωρίστε την ευρεία Β2Β γκάμα της AOC και τις νέες επαγγελματικές οθόνες της E1 Series

[Δ.Τ.]

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει το νεότερο μέλος της βασικής σειράς οθονών E1 Series, την 27” (68,58 εκ.) επαγγελματική οθόνη 27E1H που κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 2018. Με αυτή την τελευταία προσθήκη, η AOC προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα B2B οθονών που απευθύνονται σε μικρές και μικρομεσαίες εταιρίες, μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και στο δημόσιο τομέα. Συμμορφωμένες με σημαντικούς κανονισμούς όπως οι EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star και GS, οι οθόνες Ε1 Series είναι ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Για τις επιχειρήσεις που απαιτούν εργονομικές βάσεις και επιθυμούν μία μοντέρνα εμφάνιση, η AOC προσφέρει επίσης τη σειρά οθονών 90 Series σε σκούρο γκρι μεταλλικό και τριών όψεων σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο, εξοπλισμένη με IPS panels και ένα USB 3.0 hub 4- θυρών, ή τη P1 Series με μεγάλη ποικιλία εισόδων, επιλογή δύο αναλογιών απεικόνισης και τρεις τύπους panel ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Όλες οι AOC B2B οθόνες της AOC καλύπτονται από 3-ετή εγγύηση.

Βασικές οθόνες: E1 Series

Σχεδιασμένη κυρίως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το δημόσιο τομέα, η E1 Series προσφέρει απλότητα και έξυπνο σχεδιασμό μαζί με εξαιρετικής ποιότητας panel ή χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, όπως η λειτουργία Low Blue Light ή η τεχνολογία Flicker-Free. Όλα τα μοντέλα της E1 Series διαθέτουν Full HD (1920x1080 pixels) οθόνες για καθαρά κείμενα και εξαιρετική απόδοση εικόνων και βίντεο.

Η AOC αρχικά λάνσαρε τη E1 Series με την οθόνη 21,5” (54,61 εκ) 22E1D εξοπλισμένη με ένα TN panel και την οθόνη 21,5” 22E1Q με ένα MVA panel. Ενώ το TN panel της οθόνης 22E1D είναι πιο κατάλληλο για εικόνες με γρήγορο ρυθμό λόγω του χρόνου απόκρισης 2 ms, η οθόνη 22E1Q είναι πιο κατάλληλη για εφαρμογές πλούσιας αντίθεσης χάρη στην εξαιρετική στατική αντίθεση 3000:1 και τις ευρείες γωνίες θέασης. Η 23,8” (60,45 εκ) οθόνη 24E1Q διαθέτει IPS panel για πιο ακριβή χρώματα, καθώς και σχεδιασμό τριών όψεων χωρίς πλαίσιο για αδιάλειπτες ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών. Τα ενσωματωμένα ηχεία στις οθόνες 21,5” και 24” είναι πολύ χρήσιμα για επαγγελματική χρήση. Η απλή βάση με τη διαχείριση καλωδίων προσφέρει ευρεία ρύθμιση κλίσης (3,5° ~ 21,5°). Όλα τα μοντέλα είναι επίσης εξοπλισμένα με βάσεις εντοιχισμού VESA για περισσότερη ευελιξία στη οργάνωση του χώρου εργασίας.

Εργονομική και ευέλικτη με πολλούς τρόπους: P1 Series

Αν οι επιχειρήσεις χρειάζονται περισσότερη ευελιξία από τις βασικές οθόνες της AOC, η P1 Series μπορεί να είναι η σωστή λύση για αυτές. Όλες οι οθόνες της P1 Series είναι εξοπλισμένες με βάσεις ρυθμιζόμενου ύψος (130 χιλ ή 150 χιλ), ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων και λειτουργία Quick-Release για εύκολο στήσιμο.

Εκτός από την απλή έκδοση, την 22P1D με 21,5" TN panel, όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της P1 Series είναι εξοπλισμένα με USB 3.0 hub 4-θυρών για εύκολη σύνδεση περιφερειακών συσκευών, και 4 διαφορετικές εισόδους για βίντεο (VGA, HDMI, DisplayPort και DVI) για να καλύψουν τόσο τις παλιές όσο και τις πρόσφατες συσκευές. Στην κατηγορία οθονών μεγέθους 23,8” (60,45 εκ) / 24” (60,96 εκ), οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από δύο διαφορετικές αναλογίες απεικόνισης, 16:9 (24P1) ή 16:10 (X24P1) με ανάλυση 1920x1200 pixels για την τελευταία, αυξάνοντας έτσι το χώρο της κάθετης απεικόνισης η οποία είναι χρήσιμη κατά την επεξεργασία υπολογιστικών φύλλων και εγγράφων. Και οι δύο οθόνες είναι οπτικά εντυπωσιακές με το σχεδιασμό τριών όψεων χωρίς πλαίσιο, ενώ διαθέτουν χρωματική ακρίβεια και ευρείες γωνίες θέασης χάρη στα IPS panels τους. Άλλες οθόνες της P1 Series περιλαμβάνουν 21,5” TN και MVA panels σε Full HD ανάλυση, ή 27” IPS μοντέλα σε Full HD ή QHD ανάλυση.

Οπτικά φρέσκιες, υψηλής ποιότητας B2B οθόνες: 90P Series

Οι οθόνες της 90 Series είναι οπτικά διαφορετικές από την υπόλοιπη γκάμα, φέροντας ένα μοναδικό σκούρο μεταλλικό φινίρισμα και ένα κυκλικό στήριγμα στην ευρεία γκάμα των B2B οθονών της AOC. Χάρη στα IPS panels τους, οι οθόνες είναι χρωματικά ακριβείς με ευρείες γωνίες θέασης. Και τα τρία μοντέλα είναι εξοπλισμένα με εργονομικές βάσεις που επιτρέπουν τη ρύθμιση ύψους 130 χιλ, την κλίση και την περιστροφή, καθώς και τη λειτουργία quick release για εύκολο στήσιμο.

Ώρα για δουλειά

Ανεξάρτητα από το επάγγελμά σας, η AOC προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε επαγγελματικές οθόνες που καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες. Απολαύστε βελτιωμένη παραγωγικότητα και ευελιξία, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό σας, με τις νέες, κομψές, επαγγελματικές οθόνες της AOC.

This slideshow requires JavaScript.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon