Νέα κυρτή οθόνη AOC για gamers, πιο καθηλωτική από ποτέ

AOC-C3583FQ

[Δ.Τ.]

Η AOC παρουσιάζει τη νέα κυρτή gaming οθόνη 160Hz που καθηλώνει πλήρως τους χρήστες σε μία συναρπαστική εμπειρία gaming, streaming, παρακολούθησης ταινιών και όχι μόνο – την AOC C3583FQ. Οι gamers βιώνουν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης όταν αισθάνονται ότι περιβάλλονται από τον εικονικό τους κόσμο. Αυτό ακριβώς κάνει η AOC C3583FQ, με ακτίνα 2.000 χιλιοστών είναι πιο κυρτή από τις άλλες συμβατικές κυρτές οθόνες, παρέχοντας στους gamers ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο δράσης.

Η συναρπαστική αυτή νέα εμπειρία συμπληρώνεται από τον εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης των 160 Hz, την τεχνολογία Adaptive-Sync (συμβατή με FreeSync™, με λειτουργικότητα σε εύρος από 45 ως 160 Hz) και την ανάλυση Wide Full HD (2560 x 1080 pixels), που έχει ως αποτέλεσμα μία ιδιαίτερα ομαλή εμπειρία gaming χωρίς σκίσιμο της εικόνας, τρεμόπαιγμα, καθυστερήσεις ή θαμπάδα. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει δύο HDMI (MHL) θύρες και δύο εισόδους DisplayPort σε αλυσιδωτή σύνδεση, ακολουθώντας έτσι τα σύγχρονα πρότυπα συνδεσιμότητας.

Περισσότερα χαρακτηριστικά για μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία

Η νέα οθόνη είναι εξοπλισμένη με MVA panel που προβάλει βαθύτερο μαύρο και υψηλότερη αντίθεση 2000:1. Έτσι σε σύγκριση με τα TN panels, ενισχύονται όλοι οι τύποι περιεχομένου ενώ παράλληλα διατηρείται ο γρήγορος χρόνος απόκρισης των 4 ms. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας χρωμάτων gaming, η φωτεινότητα και η αντίθεση βελτιστοποιούνται ακόμα περισσότερο ειδικά για παιχνίδια. Επιπλέον, η μεγαλύτερη γωνία θέασης των 178° είναι ιδιαίτερα άνετη, τόσο για το χρήστη όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τη δράση σε LAN parties ή άλλες εκδηλώσεις. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται τα ισχυρά ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και οι υποδοχές ήχου.

Η AOC C3583FQ θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο του 2016 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €799.

 

This entry was posted in AOC, Displays. Bookmark the permalink.