up_icon
Gaming AOC Peripherals

AOC: Κυριαρχεί στις gaming οθόνες, λανσάρει νέα gaming περιφερειακά

28 Ιανουαρίου 2021 Techgear Team

AOC: Κυριαρχεί στις gaming οθόνες, λανσάρει νέα gaming περιφερειακά

Η AOC, η κορυφαία μάρκα οθονών gaming στον κόσμο, αναγνωρίζεται από τη σκηνή gaming με τις εντυπωσιακές της οθόνες, όπως αυτές από τις σειρές G2 και AGON. Τώρα, η AOC εισάγει μία νέα κατηγορία προϊόντων: τα αξεσουάρ gaming όπως ποντίκια, mouse pads, και πραγματικά μηχανικά πληκτρολόγια ή πληκτρολόγια μηχανικής αίσθησης. Τα νέα προϊόντα είναι οργανωμένα σε τρεις κατηγορίες για την κάλυψη διαφόρων αναγκών: entry-level (200-series) GK200 πληκτρολόγιο και GM200 ποντίκι, mid-level (500-series) GK500 πληκτρολόγιο και GM500 ποντίκι και τέλος, τα ανταγωνιστικά, esports-level (AGON 700-series) AGK700 πληκτρολόγιο, AGM700 ποντίκι και AMM700 mouse pad.

Οι gamers γνωρίζουν ότι για να κερδίσουν προβάδισμα στο ανταγωνιστικό πεδίο μάχης, εκτός από δεξιότητες χρειάζονται και τον σωστό εξοπλισμό. Οι gaming οθόνες της AOC με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και χαμηλούς χρόνους απόκρισης προσφέρουν γρήγορη οπτική ανατροφοδότηση, ώστε οι gamers να μπορούν να αντιδρούν ταχύτατα. Ο τέλειος συνδυασμός έρχεται με τα νέα πληκτρολόγια και ποντίκια που επιτρέπουν στους gamers να έχουν ανεμπόδιστες εισόδους και οι δράσεις τους να αποτυπώνονται στο παιχνίδι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα.

Κορυφαία gaming πληκτρολόγια

Τα gaming περιφερειακά της AOC καλύπτουν τις ανάγκες όλων των gamers, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή τις απαιτήσεις που ενδέχεται να έχουν. Το entry-level gaming πληκτρολόγιο GK200 διαθέτει rollover 25-πλήκτρων, που σημαίνει ότι 25 πλήκτρα μπορούν να πατηθούν ταυτόχρονα και να καταγραφούν χωρίς καθόλου ghosting. Ένα μεταλλικό κάλυμμα με φωτισμό RGB και εφέ ουράνιου τόξου ολοκληρώνει την gaming αίσθηση και ένα αποσπώμενο στήριγμα καρπού προσφέρει άνεση, προσθέτοντας λίγη ακόμα απόλαυση στην εμπειρία του παιχνιδιού σας. Επιπλέον, το GK200 είναι εξοπλισμένο με διακόπτες μεμβράνης που παρέχουν την αίσθηση “μηχανικού πληκτρολόγιου”. Όντας ανθεκτικό στις διαρροές, οι gamers θα αισθανθούν ασφαλείς εάν κατά λάθος αναποδογυρίσουν το αγαπημένο τους ρόφημα πάνω στην ένταση της μάχης.

Το πληκτρολόγιο μεσαίου επιπέδου GK500 είναι εξοπλισμένο με μηχανικούς διακόπτες Outemu Red/Blue, n-key rollover (χωρίς όριο στις ταυτόχρονες πιέσεις πλήκτρων) και 100% anti-ghosting. Και τα 104 πλήκτρα είναι προγραμματισμένα μέσω του λογισμικού G-Tools της AOC που περιλαμβάνεται. Το GK500 διαθέτει επίσης 5 macro πλήκτρα για τους gamers που ορίζουν τα προσαρμοσμένα πλήκτρα τους για γρήγορη είσοδο, και ένα μαγνητικό, αποσπώμενο στήριγμα του καρπού για αύξηση της άνεσης σε πολύωρα gaming sessions. Το κάλυμμα και οι διακόπτες από αλουμίνιο εγγυώνται ότι αυτό το πληκτρολόγιο θα αποτελέσει έναν ανθεκτικό σύντροφο στις μάχες του παιχνιδιού. Το πληκτρολόγιο είναι επίσης εξοπλισμένο με RGB φωτισμό, υποστηρίζοντας 16,8 εκατομμύρια χρώματα και μεγάλη ποικιλία εφέ φωτισμού, όλα προσαρμόσιμα με το λογισμικό G-Tools.

Το premium AGON πληκτρολόγιο AGK700 περιλαμβάνει 115 υψηλής ποιότητας διακόπτες Cherry MX Blue/Red για καλύτερη ακουστική και απτική ανάδραση, επίσης με n-key rollover και 100% anti-ghosting. Διαθέτει εισόδους για USB (1x USB 2.0) και ακουστικά, καθώς και έναν κομψό τροχό έντασης ήχου με το επιθετικό κόκκινο χρώμα που οι gamers γνωρίζουν και εκτιμούν ήδη από την σειρά οθονών AGON της AOC. Το σώμα αλουμινίου του πληκτρολογίου AGK700 είναι ανθεκτικό για αγώνες υψηλής ενέργειας. Όλα τα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα και η προσαρμοσμένη διάταξη πληκτρολογίου μπορεί να καταγραφεί στην πορεία. Έτσι, αφού ολοκληρωθεί η πρώτη ρύθμιση, τα προφίλ μπορούν να επιλεχθούν χωρίς να χρειάζεται το λογισμικό G-Tools.

To AGK700 έρχεται επίσης με ένα μαγνητικό, αποσπώμενο στήριγμα καρπού με δερμάτινο φινίρισμα για επιπλέον premium αίσθηση. Τα αποκλειστικά πλήκτρα μακροεντολών επιτρέπουν στο πληκτρολόγιο να ελέγχει τα gaming modes (RTS, FPS, Racing) και το φωτισμό RGB στις (βοηθητικές) οθόνες, ενώνοντας ολόκληρο το οικοσύστημα της AGON. Ο συγχρονισμός φωτός επιτρέπει σε ολόκληρη τη ρύθμιση των περιφερειακών, από την οθόνη έως το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και το mouse pad, να φωτίζονται χρωματικά ανάλογα με τον παλμό του παιχνιδιού.

Και τα δύο, το AGK700 και GK500 περιλαμβάνουν ένα επιπλέον σετ πλήκτρων W, A, S, D, και ένα καλώδιο USB πλεγμένο με επιχρυσωμένο σύνδεσμο (USB 2.0 Type A).

aocg-acc-500s.jpg

Ποντίκια gaming υψηλής ακρίβειας

Η νέα σειρά περιφερειακών της AOC διαθέτει επίσης ποντίκια gaming σε τρεις εκδοχές, όλες με οπτικούς αισθητήρες Pixart υψηλής ποιότητας. Και τα τρία ποντίκια υποστηρίζουν sampling rate 1000 Hz και polling rate 1 ms.

Το AOC GM200 είναι ένα ποντίκι για δεξιόχειρες με έξι κουμπιά και αισθητήρα Pixart 3519 (4200 real DPI, 48 IPS και 10g). Για μεγαλύτερη ακρίβεια, το κουμπί εναλλαγής DPI επιτρέπει την γρήγορα εναλλαγή ανάμεσα σε 800-1600-2400-4200 DPI. Τα αξιόπιστα αριστερά και δεξιά κουμπιά (LMB και RMB) έχουν βαθμολογία για 10 εκατομμύρια clicks. Το ποντίκι μπορεί να φωτιστεί με 12 χρώματα που αλλάζουν ανάλογα με τη ρύθμιση DPI και τα RGB breathing effects.

Το ποντίκι GM500 της AOC είναι αμφίδρομο (κατάλληλο για αριστερόχειρες και για δεξιόχειρες) και διαθέτει αισθητήρα Pixart 3325 που υποστηρίζει ανάλυση 5000 Real DPI, ταχύτητα παρακολούθησης 100 ίντσες ανά δευτερόλεπτο και επιτάχυνση 20g για να μπορεί να ακολουθήσει ακριβείς και γρήγορες κινήσεις. Για αυξημένη ανθεκτικότητα, οι υψηλής ποιότητας διακόπτες Omron με διάρκεια ζωής 50 εκατομμύρια πατήματα πλήκτρων είναι ενσωματωμένοι στα αριστερά και δεξιά κουμπιά. Και τα οκτώ κουμπιά του GM500 είναι προγραμματιζόμενα, χάρη στο G-Tools της AOC. Με αυτό το λογισμικό, το ενσωματωμένο RGB LED είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο (16,8 εκατομμύρια χρώματα, 3 επιλογές ταχύτητας φωτός, 4 εφέ φωτισμού) και επιπροσθέτως μπορεί να συγχρονιστεί με άλλες AOC gaming συσκευές.

Το premium ποντίκι AGM700 της AOC είναι επίσης για δεξιόχειρες, με χαρακτηριστικά που επιτρέπουν αυξημένη προσαρμογή. Ο αισθητήρας Pixart 3389 έχει ανάλυση16000 Real DPI, ταχύτητα παρακολούθησης 400 ίντσες ανά δευτερόλεπτο και επιτάχυνση 50g για να ταιριάζει με τις γρήγορες κινήσεις των ανταγωνιστικών παικτών. Τα αριστερά και δεξιά κουμπιά διαθέτουν διακόπτες Omron με διάρκεια ζωής 50 εκατομμυρίων ενεργοποιήσεων. Με τον διακόπτη DPI εν κινήσει, οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ DPIs εύκολα. Επιπλέον, με το αποκλειστικό κουμπί ελεύθερου σκοπευτή DPI, ένα χαμηλότερο DPI μπορεί να επιλεχθεί με ένα μόνο κουμπί ώστε ο χρήστης να παρακολουθήσει τους αντιπάλους πιο εύκολα, ειδικότερα όταν στοχεύει σε παιχνίδια στόχευσης. Το βάρος του ποντικιού μπορεί να ρυθμιστεί με πέντε περιλαμβανόμενα βάρη (5g ανά μονάδα) για να επιτευχθεί η βέλτιστη εργονομία. Για καλύτερη αίσθηση, το προσαρμόσιμο RGB LED του AGM700 προσφέρει 16,8 εκατομμύρια χρώματα τα οποία μπορούν να συγχρονιστούν με άλλα περιφερειακά της AOC. Και τα οκτώ κουμπιά του AGM700 είναι προσαρμόσιμα μέσω του λογισμικού G-Tools της AOC, και 3 προσαρμοσμένα προφίλ μπορούν να καταγραφούν στην πορεία μέσω του ποντικιού, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλους υπολογιστές χωρίς το λογισμικό.

Τόσο το AGM700 όσο και το GM500 διαθέτουν καλώδιο USB 1,8 m πλεγμένο με επιχρυσωμένο σύνδεσμο.

aocg-acc-200s.jpg

Μία συμπαγής βάση

Το mouse pad AMM700 συνοδεύει τα πληκτρολόγια και το ποντίκι της σειράς AGON και ολοκληρώνει το πακέτο. Η υφασμάτινη επιφάνεια με μικρό υφή προσφέρει εύκολη κίνηση και παρέχει μια ακριβή επιφάνεια παρακολούθησης για τα gaming ποντίκια, ενώ η αντιολισθητική βάση από καουτσούκ διασφαλίζει ότι το mouse pad δεν μετακινείται ακούσια. Το περιφερειακό RGB LED μπορεί να προσαρμοστεί με 16,8 εκατομμύρια χρώματα, διαθέτει 4 εφέ φωτισμού, και μπορεί να συγχρονιστεί με τα άλλα περιφερειακά/οθόνη της AOC μέσω του λογισμικού G-Tools, χάρη στη μονάδα μικροελεγκτή 32-bit.

Με τα νέα AOC gaming περιφερειακά, η AOC τελειοποιεί το χαρτοφυλάκιό της για να δημιουργήσει πιο ολοκληρωμένα και πιο συμβατά στησίματα gaming, φέρνοντας ταυτόχρονα την εμπειρία gaming σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Φεβρουάριος 2021

  • AGM700 Ποντίκι: €54,90
  • AMM700 Mouse pad: €34,90
  • AGK700 Πληκτρολόγιο: €169,99
  • GM500 Ποντίκι: €32,90
  • GK500 Πληκτρολόγιο: €79,90
  • GM200 Ποντίκι: €22,90
  • GK200 Πληκτρολόγιο: €44,90

Όλα τα gaming περιφερειακά της AOC διαθέτουν εγγύηση 2 έτη.

Η διαθεσιμότητα των παραλλαγών Μπλε ή Κόκκινου διακόπτη για τα μηχανικά πληκτρολόγια GK500 και AGK700 ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Anniversary Wonder Boy Collection: Διαθέσιμη η νέα συλλογή για Nintendo Switch και PlayStation

27 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Το περασμένο καλοκαίρι ασχοληθήκαμε με το Wonder Boy Collection της ININ Games, η οποία προχώρησε σε ανακαίνιση των κλασικών παιχνιδιών της αγαπημένης σειράς σε συνεργασία με τις Strictly Limited Games και ...

Adios και Hell is Others διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

27 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Με διπλό δώρο επιστρέφει το Epic Games Store για όλους τους επισκέπτες του καταστήματος, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν και να κρατήσουν για πάντα στην βιβλιοθήκη τους τα Adios και Hell is Others αρκεί να ...

Samsung Odyssey Neo G7 43": Το πρώτο Mini-LED Flat Gaming Monitor

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Neo G7 (όνομα μοντέλου: G70NC), του πρώτου επίπεδου μοντέλου Mini-LED της εταιρείας, προσθέτοντας έναν νέο παράγοντα μορφής στην κορυφαία στον κλάδο ...

Hi-Fi Rush: Το παιχνίδι έκπληξη από τους δημιουργούς του The Evil Within

26 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του Xbox Developer Direct ήταν τα αποκαλυπτήρια και το ταυτόχρονο λανσάρισμα του Hi-Fi Rush, το νέο παιχνίδι της Tango Gameworks που έφτιαξε όνομα τα προηγούμενα χρόνια με τα ...

Redfall: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο gameplay video

26 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Κατά τη διάρκεια του Xbox Developer Direct, η Arkane Studios αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Redfall και έδειξε στο κοινό ένα 10λεπτο gameplay video που μας έδωσε μια πολύ καλύτερη εικόνα για το ...

PS5 Pro: Νέες φήμες για παρουσίαση τον προσεχή Απρίλιο

23 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 2 χρόνια για να καταφέρει η Sony να επιλύσει τα προβλήματα στην παραγωγή και την διανομή του PS5, αλλά οι φήμες για την παρουσίαση ενός PS5 Pro οργιάζουν και πάλι. Σύμφωνα...

Age of Wonders 4: Ανακοινώθηκε επίσημα, κυκλοφορεί 2 Μαΐου

19 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Σχεδόν μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου, οι Paradox Interactive και Triumph Studios ανακοίνωσαν επίσημα το Age of Wonders 4, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Μαΐου 2023 για ...

Epistory - Typing Chronicles, διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

19 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Πέμπτη απόγευμα, καθιερωμένη βόλτα στο Epic Games Store. Από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 18:00 μπορούμε να αποκτήσουμε όλοι εντελώς δωρεάν το Epistory - Typing Chronicles, αρκεί να ...

Returnal: Ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και απαιτήσεις συστήματος

19 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Τον περασμένο μήνα η Sony επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του εξαιρετικού Returnal για Windows PC και πλέον έχουμε την ακριβή ημερομηνία του λανσαρίσματος, καθώς και τις απαιτήσεις συστήματος για να απολαύσουμε ένα ...

Hogwarts Legacy: Το νέο cinematic trailer του παιχνιδιού δεν χάνεται με τίποτα

19 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Πλησιάζει η ώρα για το πολυαναμενόμενο Hogwarts Legacy και η Warner Bros. δεν χάνει την ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την προσμονή των gamers μέσα από ένα νέο cinematic trailer που δίνει μια πολύ καλή...

Loader
please wait
techgear_icon