Απίστευτη εξέλιξη: Η Microsoft ΔΕΝ θα αυξήσει τις τιμές συνδρομής στο Xbox Live Gold!

Οι αντιδράσεις των gamers στην ανακοίνωση της Microsoft για αύξηση των τιμών συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Live Gold ήταν ιδιαίτερα έντονες. Τόσο έντονες που η εταιρεία αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφαση της και μάλιστα τοποθετήκε εκ νέου πριν από λίγο παραδεχόμενη ότι τα….θαλάσσωσε!

Τα κάναμε μαντάρα σήμερα και είχατε δίκιο. Η επικοινωνία και η δυνατότητα να παίζεις με τους φίλους σου είναι ζωτικής σημασίας για τον χώρο του gaming και απογοητεύσαμε τους gamers που στηρίζονται σε αυτές τις αρχές καθημερινά. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε σε αύξηση των τιμών συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Live Gold

Εκτός από την…κωλοτούμπα, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν θα χρειάζεται ενεργός λογαριασμός Xbox Live Gold για να παίζεις τα δωρεάν παιχνίδια (π.χ. Fortnite, Apex Legends)!

Είδατε πως καμιά φορά, οι αντιδράσεις των απλών χρηστών φέρνουν αποτέλεσμα και στη συγκεκριμένη περίπτωση η αλλαγή ήρθε άμεσα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Xbox]

Loading