Απίστευτη προσφορά για το Starlink στην Ελλάδα!

Αν και εσείς σκέφτεστε να επενδύσετε στην υπηρεσία παροχής δορυφορικού Internet του Elon Musk, το περίφημο Starlink, είτε λόγω μηδενικών υποδομών στην περιοχή όπου βρίσκεστε είτε γενικότερα λόγω χαμηλών ταχυτήτων και κακών συνδέσεων, τότε έχετε μια χρυσή ευκαιρία να αποκτήσετε τον εξοπλισμό με τεράστια έκπτωση!

Συγκεκριμένα, το Starlink προσφέρει αυτή τη στιγμή τον εξοπλισμό με μόλις €225 (αντί για €450) και φυσικά μένει δικός σας για πάντα, ενώ η κλασική συνδρομή κοστίζει €40/μήνα. Υπάρχει και η Priority συνδρομή που ανεβάζει το κόστος στα €223/μήνα, αλλά απευθύνεται σε πολύ μικρότερο κοινό. Να σημειωθεί ότι το κόστος αποστολής του εξοπλισμού είναι στα €24.

Για όσους δεν επιθυμούν να αγοράσουν τον εξοπλισμό, το Starlink προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης με €15/μήνα για τον εξοπλισμό εξοπλισμού + €40/μήνα συνδρομή + €50 εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Starlink μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση, ωστόσο, σημειώνουμε και εδώ ότι ο συνδρομητής πληρώνει αποκλειστικά με το μήνα χωρίς καμία χρονική δέσμευση. Όταν ολοκληρώσει την περίοδο ενοικίασης θα πρέπει, βέβαια, να επιστρέψει τον εξοπλισμό στη Starlink σε άριστη κατάσταση. 

Loading