Απίστευτο! Το Death Stranding διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store!

Ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν αναμενόμενο ότι η Epic Games θα έδινε ένα σημαντικά πιο σπουδαίο δώρο στους επισκέπτες του καταστήματος Epic Games Store, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Η εταιρεία δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το σπουδαίο Death Stranding του θρυλικού δημιουργού Hideo Kojima, αρκεί να το προσθέσουν στην βιβλιοθήκη τους μέχρι και αύριο Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ώρα Ελλάδας!

Πρόκειται για την Director's Cut έκδοση που περιλαμβάνει νέο σύστημα μάχης με βελτιωμένες melee κινήσεις, την προσθήκη ενός νέου όπλου και νέων εργαλειών (π.χ. καταπέλτη για τα φορτία, υποστηρικτικό εξωσκελετό, ρομπότ - βοηθό και ράμπα για άλματα), αλλά και μια πίστα για να τεστάρεις τις οδηγικές ικανότητές σου.

Update: Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε ένας πανζουρλισμός για το δωράκι της Epic Games, αλλά και η τελευταία έκανε την γκάφα της, καθώς η πρόθεση της ήταν να μοιράσει δωρεάν την απλή έκδοση του παιχνιδιού και όχι την Director's Cut. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε, οι υπόλοιποι παίρνουν πλέον το «απλό» Death Stranding.

Υπόθεση

Ο Sam Bridges πρέπει να αντιμετωπίσει έναν κόσμο που μεταλλάσσεται ριζικά από το «Death Stranding». Κρατώντας τα απομεινάρια και το μέλλον της ανθρωπότητας στα χέρια του, ξεκινά ένα ταξίδι για να επανασυνδέσει σιγά-σιγά τον κατεστραμμένο κόσμο.
Με απόκοσμα πλάσματα να στοιχειώνουν τη γη και την ανθρωπότητα στα πρόθυρα της μαζικής εξαφάνισης, μόνο το ταξίδι του Sam μέσα στην ρημαγμένη ήπειρο μπορεί να σώσει το ανθρώπινο είδος από τον επικείμενο αφανισμό.
Ποιο είναι το μυστήριο του Death Stranding; Τι θα ανακαλύψει ο Sam στην πορεία του ταξιδιού του; Οι απαντήσεις αυτές και πολλά ακόμα, κρύβονται σε μια πρωτοφανής, συναρπαστική gameplay εμπειρία, με πρωταγωνιστές τους Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, και Lindsay Wagner.

Death Stranding - [Epic Games Store Link]

Loading