Apple και Samsung φέρεται να συμφώνησαν για το foldable iPhone

Η Samsung Display είναι η κυρίαρχη εταιρεία όσον αφορά τις οθόνες στη βιομηχανία των smartphones και για πολύ καιρό η Apple ήταν ο μεγαλύτερος πελάτης της. Ασφαλώς, η κατασκευάστρια του iPhone έχει στραφεί και σε άλλες εταιρείες, αλλά όταν πρόκειται για τις πιο premium οθόνες, οι πόροι καταλήγουν στη Samsung. Πλέον, φαίνεται ότι και οι δύο εταιρείες έχουν υπογράψει συμφωνία για τις οθόνες των περίφημων αναδιπλούμενων iPhone.

Αν και οι πληροφορίες είναι λιγοστές, μια αναφορά υποστηρίζει ότι οι δύο εταιρείες ήρθαν σε νέα συμφωνία, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη foldable συσκευών. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε στο μέλλον ένα αναδιπλούμενο iPhone, η οθόνη του οποίου θα παρέχεται από τη Samsung Display, κάτι που δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη. Προηγούμενες φήμες, πάντως, ήθελαν την Apple να επιλέγει ένα άλλο προϊόν της για την είσοδο στην κατηγορία των foldables, είτε κάποιο iPad είτε ένα MacBook 20.3''.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, είναι μάλλον απίθανο να έχουμε ανακοίνωση αναδιπλούμενης συσκευής από την Apple μέσα στο 2024, εκτός αν έχει καταφέρει πια να το κρύψει τόσο καλά και να κάνει την έκπληξη με ένα one more thing είτε στο WWDC 2024 τον επόμενο μήνα, είτε το Σεπτέμβριο στο πλαίσιο της παρουσίασης των iPhone 16.

Με δεδομένο ότι η Apple έχει απομείνει ο μοναδικός μεγάλος κατασκευαστής που δεν έχει παρουσιάσει foldable συσκευή, είναι θέμα χρόνου να γίνει το πρώτο βήμα. Οι περισσότεροι γνωστοί αναλυτές, πάντως, κάνουν λόγο για κυκλοφορία foldable iPhone το 2026 ή το 2027. Για να δούμε...

[via]

Loading