Κλειστή εκδήλωση της Apple προς τιμήν του Steve Jobs

Ο CEO της AppleTim Cook, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να τιμήσει τη μνήμη του Steve Jobs σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου (και ώρα 10 π.μ.) στο εξωτερικό αμφιθέατρο του Apple Campus στο Cupertino.

Όπως και η κηδεία του πρώην ηγέτη της Apple, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ κλειστό κύκλο (μόνο φίλοι και συγγενείς), στην εκδήλωση θα μπορούν να παρευρεθούν μόνο οι υπάλληλοι της εταιρείας.

Το email του Tim Cook προς τους υπαλλήλους της Apple παρατίθεται παρακάτω:

“Ομάδα,

Όπως και οι περισσότεροι από εσάς, έζησα τις πιο θλιβερές ημέρες της ζωής μου και έχυσα πολλά δάκρυα κατά την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, βρήκα παρηγοριά στον απίστευτο αριθμό αφιερωμάτων και συλλυπητηριών ανθρώπων από όλον τον κόσμο που τους άγγιξε ο Steve και η ευφυία του. Βρήκα παρηγοριά στο να αφηγούμαι και να ακούω ιστορίες για το Steve.

Παρά τη βαριά μας θλίψη, σχεδιάζουμε ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό της ζωής του Steve, έτσι ώστε όλοι οι υπάλληλοι της Apple να θυμούνται τα απίστευτα κατορθώματα του καθώς και τους τρόπους με τους οποίους έκανε τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στο εξωτερικό αμφιθέατρο του Infinite Loop Campus. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρίσκετε στο AppleWeb όσο πλησιάζει η ημερομηνία, κυρίως για τους υπαλλήλους που βρίσκονται εκτός Cupertino.

Ανυπομονώ να σας δω εκεί,

Tim”

[πηγή 9to5mac]

This entry was posted in Apple and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.