Apple Watch 8: Φήμες λένε ότι θα διαθέτει αισθητήρα θερμότητας

Αρχίζουν να γίνονται έντονες οι φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το Apple Watch 8 τον προσεχή Σεπτέμβριο, με τον φημισμένο αναλυτή Ming-Chi Kuo και τον Mark Gurman του δικτύου Bloomberg να συμφωνούν ότι η επόμενη γενιά Apple Watch θα διαθέτει αισθητήρα θερμομέτρησης του χρήστη.

Ειδικά ο Gurman τονίζει πως ο χρήστης δεν θα βλέπει την ακριβή θερμοκρασία στην οθόνη, αλλά θα λαμβάνει ενημερώσεις σε περίπτωση που έχει ανεβάσει πυρετό. Σε προηγούμενη αναφορά του είχε αναφέρει πως η Apple σκοπεύει να ενσωματώσει και λειτουργία προγραμματισμού γονιμότητας, υπό την έννοια ότι οι γυναίκες θα μπορούν να ενημερώνονται με πιο σωστό τρόπο για τις γόνιμες ημέρες τους.

Από πλευράς εμφάνισης δεν περιμένουμε συγκλονιστικές αλλαγές στο Apple Watch 8, αφού πέραν του νέου αισθητήρα θερμότητας το υπόλοιπο hardware αναμένεται το ίδιο. Υπάρχει η φήμη, ωστόσο, ότι η Apple θα παρουσιάσει και μια θωρακισμένη έκδοση του Apple Watch για όσους ζουν ή εργάζονται σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Εξάλλου, ο Gurman εκτιμά πως η νέα έκδοση των AirPods Pro δεν θα περιλαμβάνει τελικά αισθητήρα θερμότητας και αισθητήρα μέτρησης του καρδιακού παλμού, παρά το γεγονός ότι η Apple εξετάζει εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης τους και στα ακουστικά της.

[via]

Loading