Apple: Αυτό είναι το πρόγραμμα του WWDC 2020

Η Apple αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα του WWDC 2020, το κεντρικό keynote του οποίου είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιουνίου 2020 στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Η φετινή online έκδοση του συνεδρίου θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το Apple Park μέσα από την εφαρμογή Apple Developer, την ιστοσελίδα Apple Developer, την εφαρμογή Apple TV και το κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Στο WWDC 2020 περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση για τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων iOS, iPadOS, macOS, watchOS και tvOS, ενώ κυκλοφορούν φήμες για αποκαλυπτήρια των πρώτων ARM-based Macs, του νέου iMac και των νέων ασύρματων over-ear ακουστικών AirPods Studio.

Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο, το δεύτερο keynote της εταιρείας με τίτλο “Platform State of the Union” θα μεταδοθεί ζωντανά στις 23 Ιουνίου 2020 στις 05:00 ώρα Ελλάδας και από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου θα υπάρχει δυνατότητα για τους developers να κλείσουν online συναντήσεις 1-προς-1 με μηχανικούς της Apple προκειμένου να απαντηθούν οι ερωτήσεις τους και να συζητήσουν διάφορα τεχνικά θέματα.

[via MacUser.gr]

Loading