Assassin's Creed: Μεταφέρεται σε live-action τηλεοπτική σειρά από το Netflix

Λίγα χρόνια μετά την μάλλον αποτυχημένη μεταφορά του Assassin’s Creed στον κινηματογράφο, η Ubisoft θα δοκιμάσει ξανά την τύχη της, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Netflix. Η τελευταία ανακοίνωσε σήμερα ότι ετοιμάζει μια νέα live-action τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον κόσμο του δημοφιλούς video game, ενώ στα σχέδια των δύο πλευρών υπάρχει και μια anime σειρά.

Η Netflix επενδύει για μια ακόμη φορά σε τηλεοπτική μεταφορά κάποιου video game, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν του The Witcher. Για την ώρα, πάντως, δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη live-action σειρά, καθώς βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και ακόμη δεν έχει βρεθεί αυτός που θα αναλάβει να τρέξει το project.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε ενημέρωση ούτε για τη χρονική περίοδο που θα καλύψει, μιας και τα παιχνίδια Assassin’s Creed έχουν καλύψει από την Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ελλάδα μέχρι τους Vikings και τη Γαλλική Επανάσταση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading