Assassin's Creed III: Trailer για οπλισμό-μάχες και νέο online παιχνίδι [BONUS]

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed III πλησιάζει (30 Οκτωβρίου για PS3, Xbox 360, 18 Νοεμβρίου για Wii U και 20 Νοεμβρίου για PC) και η Ubisoft συνεχίζει να δημοσιεύει νέα trailers για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς, η οποία ως γνωστόν εκτυλίσσεται την περίοδο της Αμερικανικής Επανάστασης και έχει ως κεντρικό ήρωα τον Connor Kenway.

Assassin's Creed 3

Στο weapons trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω (+ το trailer με την ιστορία του ήρωα), η εταιρεία μας αποδεικνύει ότι ο Connor είναι το ίδιο επιδέξιος με τις λεπίδες, όσο και οι προκάτοχοι του, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνος και με τα υπόλοιπα διαθέσιμα όπλα (τσεκούρια, πιστόλια, τυφέκια, τομαχοκ κλπ.).

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Assassin's Creed III, ο Connor διατηρεί τη γοητεία και το πρεστίζ των Ezzio και Altair, αλλά είναι σημαντικά δυνατότερος, πιο έμπειρος και πιο ευέλικτος όταν έρχεται η ώρα να σκοτώσει.

Εξάλλου, η Ubisoft δε θα περιορίσει το σενάριο μόνο στους σκοτωμούς και τις μάχες, αλλά δίνει μεγάλη βάση στα γεγονότα της Αμερικανικής Επανάστασης και λάνσαρε ένα online παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου προσκαλεί τους gamers να ανακαλύψουν κρυμμένα στοιχεία των Ναϊτών σε πίνακες εκείνης της περιόδου.

BONUS: Η ιστορία του Connor Kenway

Loading