Avatar: Frontiers of Pandora, το νέο trailer μας δείχνει την εντυπωσιακή Snowdrop Engine

Μετά τα αποκαλυπτήρια στην E3 2021, η Ubisoft προχωρά στη δημοσίευση νέου trailer για το επερχόμενο Avatar: Frontiers of Pandora, το οποίο μπορεί να μην μας δείχνει gameplay ή έστω να ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην υπόθεση, αλλά αποτελεί μια επίδειξη των δυνατοτήτων της μηχανής gaming Snowdrop.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του project, Sebastian Lindoff, για την περίπτωση του Avatar: Frontiers of Pandora έχουν σημαντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στη Snowdrop, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων για την ανάπτυξη των The Division, Mario + Rabbids: Kingdom Battle και South Park: The Fractured But Whole.

Οι gamers θα δουν τρομερά πυκνή βλάστηση στη ζούγκλα από το έδαφος μέχρι τις κορυφές των δέντρων, εντυπωσιακά πανοράματα και γενικότερα απίστευτα λεπτομέρεια στο περιβάλλον, ενώ η τεχνολογία Ray Tracing θα τονίσει ιδιαίτερα τον φωτισμό και τις αντανακλάσεις επάνω στα φυτά και τα ζώα για μια φωτορεαλιστική εμπειρία.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα μεταφέρει τους gamers στην πατρίδα των Na’vi, την Pandora, σε μια ιστορία που θα διαχωριστεί πλήρως από όσα είχαμε δει στην ταινία Avatar του 2009. Θα αναλάβουμε τη διαχείριση ενός μέλους της φυλής Na’vi και θα εξερευνήσουμε το Western Frontier, ένα τμήμα της Pandora που παραμένει “παρθένο”, ενώ παράλληλα θα δώσουμε μάχες με της δυνάμεις της Resource Development Administration.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 σε Xbox Series X/S, PS5, Google Stadia, Amazon Luna και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading