Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια των Xbox Live και Xbox Game Pass για το Δεκέμβριο

Σειρά της Microsoft να ανακοινώσει τα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live και Xbox Game Pass για το μήνα Δεκέμβριο. Η εταιρεία συμπεριλαμβάνει όπως πάντα 4 παιχνίδια, τα οποία μπορείς να παίξεις στο Xbox One και το Xbox 360, αν και για το τελευταίο υποστηρίζονται μόνο τα δύο από αυτά.

insane-robots.jpg


Insane Robots (Xbox One - 1 έως 31 Δεκεμβρίου 2019)


Ένα ιδιαίτερο card game με μάχες ρομπότ ένας εναντίον ενός σε αρένες που δημιουργούνται τυχαία, ενώ υπάρχει και single-player campaign.

jurassic.jpg


Jurassic World Evolution (Xbox One - 16 Δεκεμβρίου 2019 έως 15 Ιανουαρίου 2020)


Αναλαμβάνεις τον έλεγχο των θρυλικών νησιών στο αρχιπέλαγος Muertes για να χτίσεις τον δικό σου κόσμο με τους δεινοσαύρους.

toystory3.jpg


Toy Story 3 (Xbox 360 και Xbox One - 1 έως 15 Δεκεμβρίου 2019)


Ο Buzz, ο Woody και η Jessie επιστρέφουν στην πιο μεγάλη περιπέτεια τους. Όταν ο Andy φεύγει για το κολέγιο, τα υπόλοιπα παιχνίδια περνούν σε έναν νέο και άγνωστο κόσμο. Μαζί με τον Rex, τον Hamm και τους άλλους, οι ήρωες μας παλεύουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο γιγαντιαία εμπόδια.

castlevania.jpg

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD (Xbox 360 και Xbox One: 16 έως 31 Δεκεμβρίου 2019)


Στο Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD ξετυλίγεται η ιστορία των Belmonts, καθώς μάχονται από γενιά σε γενιά για να ανακαλύψουν τη μοίρα τους. Ο Trevor Belmont, ιππότης της Αδελφότητας του Φωτός, ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι για να εκδικηθεί για τη μητέρα του, την οποία σκότωσε ο πατέρας του, Gabriel Belmont. Ο τελευταίος είναι πλέον ο πιο ισχυρός δράκουλας και έχει κυρήξει τον πόλεμο εναντίον της Αδελφότητας.

Loading