Αυτό είναι το δωρεάν game της εβδομάδας από το Epic Games Store

Το κατάστημα Epic Games Store επιστρέφει με «μόλις» ένα δώρο αυτήν την εβδομάδα (σ.σ. γκρινιάζει γιατί μας έχει κακομάθει…), το οποίο παρόλα αυτά είναι από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε δει ποτέ. Ονομάζεται Godlike Burger και μπορείτε να το προσθέσετε εντελώς δωρεάν στην βιβλιοθήκη σας, αρκεί να ολοκληρώσετε την εικονική αγορά του με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023.

Το Godlike Burger αποτελεί δουλειά της Liquid Pug που κυκλοφόρησε η γνωστή μας Deadalic Entertainment. Πρόκειται για ένα simulation game διαχείρισης ενός εστιατορίου, αλλά σε sci-fi σκηνικό που σε προκαλεί να τα καταφέρεις σε ένα μπεργκεράδικο στο Διάστημα. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια αυτού του είδους, υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι θα πρέπει να σκοτώσεις κάποιους από τους πελάτες σου για να πάρεις τα υλικά και να φτιάξεις τα καλύτερα burgers του Γαλαξία.

godlike-burger.jpg

Κατά την διάρκεια της ημέρας επισκέπτονται το εστιατόριο διαφορετικά είδη εξωγήινων που είτε θα γίνουν πραγματικοί πελάτες, είτε θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το μενού. Μπορείς να τους επιτεθείς απευθείας με τον μπαλτά σου ή να στήσεις παγίδες για πιο δημιουργικά χτυπήματα. Όταν νυχτώσει έχει τον χρόνο να προχωρήσεις σε αναβαθμίσεις της κουζίνας σου, να αγοράσεις προμήθειες και να προετοιμάσεις τις ειδικές σάλτσες σου. Σε περίπτωση που σε βάλει στο μάτι η Αστυνομία, ίσως θα είναι καλύτερο να μετακομίσεις σε άλλο πλανήτη ή να τους δωροδοκήσεις.

Αν μη τι άλλο, το Godlike Burger είναι ξεχωριστό.

Godlike Burger - [Epic Games Store Link]

Loading